szerző:
hvg.hu

Justin Trudeau egy igen nehéz jógaászanával lazított két ülés között egy Twitteren elterjedt fotó szerint.

A 44 éves Justin Trudeau, Kanada liberális miniszterelnöke, aki egyébként angol irodalomból diplomázott és tavaly összerakta Kanadában a világ legsokszínűbb kormányát, amelynek fele nő, de van köztük három bevándorló, két szikh muzulmán, egy ateista, egy nyíltan meleg, egy vak és egy paralimpikon is, most újabb rejtett tulajdonságát csillogtatta meg: egy Twitterre feltett képen az látszik, ahogy egy ülésteremben az asztalra támaszkodva bemutatott egy majdnem tökéletes jógapozíciót.

A majurászana vagy pávaállás, amit Trudeau itt bemutatott, komoly bicepszeket igényel, és kivitelezésekor hamar adrenalin önti el a testet. Állítólag az emésztést is segíti.

Azt nem tudni, hogy a kép mikor és hol készült pontosan, de Trudeau tavaly októberben a feleségével közösen egy faállást is bemutatott, azt is öltönyben.

www.oneyoga.ca

Posted by One Yoga on Tuesday, 20 October 2015

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!