szerző:
hvg.hu

Idén indul az RTL Klubon az X-Faktor hatodik szériája, és a korábbi zsűritagok közül csak Tóth Gabi marad a műsorban, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G helyére új emberek érkeznek – írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy az egyik új mentor Gáspár Laci lesz, bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Az X-Faktor hatodik szériájához már keresik a korábbi három férfi mentor utódát, több sztár volt válogatáson, köztük a Blikk szerint Király Viktor is. Az ő esetében még nincs döntés, de Gáspár Lacival már megegyeztek – olvasható a lapban.

Gáspár Laci annak idején a TV2 tehetségkutatójában, a Megasztárban tűnt fel, de szerepelt A Nagy Duett és a Sztárban sztár című műsorokban is a csatornánál. Az RTL Klubon Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi csapatának tagja volt.

A Blikk megkereste az ügyben az RTL Klubot, de onnan csak annyit erősítettek meg, hogy 2016-ben visszatér az X-Faktor, a meghallgatások már elkezdődtek, és országszerte zajlanak. A műsor egyes elemei, és mentorok személye is változni fog, de erről még nagyon korai beszélni – közölték.

Annyit elárultak, hogy az idei győztes az egy éven keresztül járó havi 1 millió forint mellett 15 millió forintot is kap karrierjének beindításához.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!