szerző:
hvg.hu

Rihanna a Facebookon keresztül segített egy meleg rajongójának az előbújásban: a popdíva privát üzenetekben bátorította a srácot, hogy merjen önmaga lenni.

A coming outról a Buzzfeednek számolt be a fiú, aki pár hónappal ezelőtt kezdett levelezni a sztárral a Facebookon. Leírta Rihannának, hogy folyamatosan küzd önmagával. Legnagyobb meglepetésére az énekes ezt válaszolta neki: “Teljesen oké, ha félsz. De nincs annál fontosabb, mint hogy önmagad legyél.”

Ezek után a srác elmondta barátainak és ismerőseinek, hogy meleg, a reakciókat pedig szintén megosztotta Rihannával, aki pedig a következőt válaszolta: “Rettenetesen büszke vagyok rád! Remélem, most már teljesen boldog leszel. Önmagadnak lenni az egyetlen járható út.”

©

A srác a netes portállal azt is megosztotta, hogy reméli, mire júliusban találkozni fog Rihannával, már senkivel szemben nem kell titkolóznia. A fiú hozzátette, Rihanna üzenetei rengeteg erőt adtak neki, kedvenc énekesnője bátorítása nélkül képtelen lett volna a comingoutra.

Rihanna segítsége nem meglepő, hiszen többször felszólalt már a kirekesztő LMBTQ-ellenes törvények ellen. Legutóbb a tavalyi Indiana államban elfogadott rendelet ellen emelte fel a szavát, amely kimondta, megtagadhatják az üzletek a melegek kiszolgálását.

A beszélgetést a rajongó közkinccsé tette, amit itt lehet megtekinteni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!