hvg.hu Plázs

Kiskorúakat foglalkoztató bordélyházat kapcsoltak le Miskolcon

Masszázsszalonnak álcázott bordélyházat üzemeltetett két férfi Miskolcon, ahol fiatalkorú lányokat is foglalkoztattak. A szalon lebuktatásakor tartott razzia során egyikük számítógépén 8-10 éves korú gyermekek pornográf felvételeit is megtalálták.

Hercsel Adél Plázs

Nem a piros hálószobában a legjobb a szex

A Csillagok háborúja jedi lovagjai nem véletlenül harcoltak színes lézerkardokkal: valószínűleg ők is tudták, hogy a szín igazi fegyver lehet. Köztudott, hogy a színek fontos szerepet töltenek be az életünkben, de vajon tudjuk-e, hogy pontosan milyen hatást gyakorolnak a hangulatunkra, a munkamorálunkra és a választásainkra? Miért pont a piros a tilalom színe, és miért aktiválja a veszélyérzetünket? Mely színek lazítanak el, indítanak be vagy ébresztik fel bennünk a vásárlókedvet? Velünk született tulajdonság, hogy kislányként a rózsaszínhez, fiúként pedig a kékhez vonzódunk?

hvg.hu Plázs

A Groupama Arénában tartotta lagziját a stadion-kormánybiztos

Vasárnap nősült Fürjes Balázs, a kiemelt fővárosi beruházások biztosa. A templomi esküvő után a násznép a felújított Fradi-stadionba vonult, ott volt Deutsch Tamás és Kubatov Gábor is. Azt nem tudni, hogy Fürjesék piaci áron vették-e igénybe a Groupama Aréna által nyújtott esküvői szolgáltatásokat.

hvg.hu Plázs

Köszi, Katinka, nagyon vicces volt!

Beigazolódott a gyanúnk, Hosszú Katinka valóban nem lépte meg azt az egészen logikátlan lépést, hogy úszókarrierje kedvéért kopaszra nyírja a fejét. Hanem ehelyett – ahogy az alábbi videóban fogalmazott – "április bolondját járatta velünk".

1 2 3 4 5 6 7
1364

A címlapról ajánljuk