hvg.hu Plázs

A női princípium-vita eredménye Ákos 50 milliós adománya

Kovács Ákos 50 millió forinttal támogatta a Szent Ferenc Alapítványt. Böjte Csaba korábban kiállt a zenész mellett a vitatott nyilatkozata után, így eshetett a választása a nehéz sorsú gyerekekkel foglalkozó dévai alapítványára.

hvg.hu Plázs

Önkénteseket várnak a 2017-es vizes vb egészségügyi csapatába

Csaknem kétszáz önkéntest vár a Semmelweis Egyetem a 2017-es FINA vizes világbajnokság egészségügyi csapatába. A team összesen hatszáz főből fog állni, ami nem véletlen, mert Magyarországon ekkora sportesemény korábban még sosem volt, a vizes vb összességében is a világ harmadik legnagyobb sportrendezvénye.

hvg.hu Plázs

A hat legjobb úti cél a húsvéti szünetre

Lélegzetelállító helyekért nem kell átlépnünk az országhatárt; vízeséseink, tengerszemünk, sőt Nemzetközi Csillagoségbolt-parkunk és bioszféra-rezervátumunk is van. A Trivago összegyűjtötte azokat a különleges, olykor eldugott vidéki úti célokat, melyek tökéletesek egy húsvéti családi kiránduláshoz.

T.S. Plázs

Sonka több mint egymillióért

Ezért a sonkáért egyetlen hentesnél sem állnak sorba, mégis elfogy. Jelenleg a világ legdrágább sonkáját egy huelvai termelő állítja elő Andalúziában.

hvg.hu Plázs

Miskolc polgármestere megakadályozta, hogy a város nevét viselje a helyi melegegyesület

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere megtagadta, hogy egy nemrégiben létrejött miskolci LMBT-szervezet a város nevét viselje. Az alapítók szerint a polgármester döntése diszkriminatív, hiszen korábban minden civil szervezet hasonló kérelmét jóváhagyták, ezért az egyesület ezért a Háttér Társaság segítségével az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordul.

Telenor Magyarország

Érdemes odafigyelni a külföldi mobilozásra, de már nem sokáig

Sokan úgy gondolják, amint kiteszik a lábukat az országból, máris oda kell figyelniük arra, hogyan használjuk a telefonjukat. Azonban jó tudni, hogy évről-évre csökkennek a roamingdíjak, különösen az EU-n belül, és a mobilszolgáltatók is külön roaming csomagokat kínálnak az utazóknak. Így ma már nem kell lemondani külföldön sem a telefonálásról és mobilinternetezésről.

hvg.hu Plázs

Már nem elég az arcot sminkelni, itt az új szépségőrület: a teljes testkontúr

Ha eddig nem nyomasztotta volna a gondolat, hogy mindig lehet szebb és tökéletesebb, akkor most itt egy újabb szépségtrend, ami ráerősíthet erre az érzésre. A testkontúr most azt célozza meg, hogy minél „szebb” felsőtestet varázsolhassanak maguk a hölgyek alapozó, púder, bronzosító és sminkecset segítségével.

hvg.hu Plázs

Ma érdemes fürdőzni

Harmincnégy magyar fürdő csatlakozott a víz világnapja országos rendezvénysorozathoz. Az oktató- és szabadidős programok, gyógyvízkóstolás, egyéb programok mellett különböző kedvezményekkel várják a vendégeket.

1
5 6 7 8 9
1364

A címlapról ajánljuk