szerző:
life-style.hu

Ha mindig is remegő térdekkel figyelted a régi hollywoodi filmek vasútállomásos jeleneteit, és nem a búcsú, hanem a...

©

Ha mindig is remegő térdekkel figyelted a régi hollywoodi filmek vasútállomásos jeleneteit, és nem a búcsú, hanem a szívfájdítóan szép poggyászok miatt potyogtak a könnyeid, pompás találatunk van számodra. A Williams British Handmade – nevéhez illően – csakis kézzel készített bőröndöket és kézipoggyászokat gyárt, mégpedig egészen különleges alakúakat. Ezek a táskák és dobozok tökéletesen illeszkednek a vonatok poggyásztartóinak formatervezéséhez, vastagságuk az ülés alatti vagy kalaptartó helyeihez szabott. Így nem csak helyet spórolhatsz utazás közben, de a csomagjaid nem potyognak le állandóan egy-egy nagyobb kanyarnál vagy fékezésnél. Hogy tisztán tartani őket meddig tudnád egy-egy magyar vonaton, az nyilván más kérdés – szállításra meg, feltételezzük, ott van a hordár.
©
©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!