Tavaly nyáron már felkaptuk a fejünket egy valóban különleges elektronikus zenei eseménysorozatra. Körbejártuk, mi is várható idén, s a tények alapján állíthatjuk, hogy a TripHungary programjai izgalmasak: februárban érkezik a legendás Emmanuel Top, tankot vezetni techno közben menő, ahogyan a hőlégballonos és benzingőzős parti sem tűnik unalmasnak. Ezek a kalandok biztosan várnak 2017-ben.

Emmanuel Top – élő legenda Budapesten

Február 10-én az elektronikus zene egyik legnagyobb ikonja évtizedes kihagyás után végre Budapestre érkezik. Az Ozora Fesztiválon már tiszteletét tette a francia mester, ezúttal a budapesti kluberek nagy örömére két szettet is hallhatunk tőle ezen az éjszakán-nappalon. Érdemes mielőbb csatlakozni a Facebook eseményhez: https://goo.gl/WKYXFx

Az este-nappal igazi „Trip”-es különlegessége, hogy két kiemelt budapesti helyszín összefogott, hogy minden zenerajongó a saját megszokott környezetében élvezhesse Emmanuel Top több órás fellépését, aki mind a legszebb időszakokat megidéző éjszakai Cinema Hall-os fellépésén, mind pedig a reggeli, Corvin Club-ban megtartott nappali partin alkalmazkodik majd a környezethez és a közönséghez. Nevéhez számtalan klubhimnusz kapcsolódik, s munkásságát évtizedek óta követhetjük. Hosszú évekig nem volt hajlandó DJ pultba állni, bár rengeteg felkérést kapott. Nagy örömünkre február 10-én két szettet is hallhatunk a legendás előadótól.

Emmanuel Top fellépésére itt tudnak jegyet váltani: https://goo.gl/Xgw4Bp

Ha még mindig bírod, akkor szombat napközben Lee Burridge is extra hosszú szettel készül egy „hütte party” keretén belül a Rio-ban!

Legendary Moments

Az egyre nagyobb sikerrel futó, stílusfüggetlen sorozat március 4-én folytatódik az argentin Fernando Ferreyra-val, az amerikai Darin Epsilon-nal és a hazai legjobbakkal. Robert R. Hardy ezen az estén mutatja be első saját szerzői albumát. Robi hamarosan argentín turnéra indul és nem maradnak el az európai fellépések sem, úgy mint Amszterdam, London vagy éppen Észtország. A jelszó még mindig: „not classic, but legend.” https://goo.gl/sYvlzE.

TheTrip 2017

A következő szezonra ezidáig tehát négy nyilvános esemény látott napvilágot. Természetesen a jobb idő beköszöntével a programok is egyre inkább a szabadban kerülnek megrendezésre.

TheCamp

Márciusban egy vidéki bázis a cél. Az indusztriális környezet adott, a katonai hadrendet pedig nyilván csak viccnek szánják a szervezők. Vagy nem, hiszen a szlogen: bármi megtörténhet. Teljes napos zenei program, természetesen kizárólag a techno jegyében, tank performansz, vodka-csajka kombó, tankvezetés és éleslövészet (természetesen szigorú megkötések mellett). Kiválóan hangzik!

Air

Áprilisban-májusban (időjárásfüggő eseményről beszélünk) a levegőbe emelkedik majd a hang. Páratlan élményt ígérnek a szervezők.

SmokeTheSound

A nyár közeledtét egy igazi benzingőzős napon ünnepeljük majd meg, ahol is a sebességőrültek és kíváncsi klubberek lesznek a versenyzők, az „ellenfél” pedig a zene. A helyszín mi más lehetne, mint egy ring, elképzelhetetlen, hogy ne szippantson be az este hangulata.

A nyarat nyilvánvalóan vízparton töltik majd a közösség tagjai. Természetesen itt sem lesz semmi átlagos, megszokott vagy unalmas, hiszen a már álló csapat tagjai túlvannak több kalandon, bevettek egy öt csillagos szálloda falait, és egy lajosmizsei birtok életét is sikeresen megédesítették. Az izgalmas helyszíneket és fellépőket, a minden esetben kiemelkedő technikai megvalósítást, a limitált tagságikártyás rendszert a szervezők nem is gondolják nagy dolognak. Sokkal inkább az igazi közösségi szellemet, az emberi kíváncsiság fontosságát és a nagyon merész koncepciókat emelnék ki.

Minden esetben több nagyvárosból induló buszos utazásra is készülhetünk, de természetesen az egyéni utazási is lehetséges. Fontos tudni, hogy sok program eseten szigorú szabályok szerint járnak el a szervezők, ez némely esetben időszakos alkoholtilalmat is von maga után bizonyos programok idejére.

A tagsági kártyák kiváltása az első két esemény alatt még a helyszínen is lehetséges. A jegyárak minden esetben tartalmazzák a tagsági igazolványok árát.

A TripHungary eseményeire itt lehet becsekkolni: https://goo.gl/Rl9my6 ,itt pedig jegyet váltani: https://goo.gl/H66h9f

Info: +36205162089

www.triphungary.hu

www.legendarymoments.hu