szerző:
MTI

Tévéshow-t csinálnak Victoria és David Beckham Madridból Los Angelesbe költözéséről: hat, egyenként félórás filmet készít a híres párról, de főként az egykori Spice Girl Victoriáról Simon Fuller, az American Idol (Amerikai bálvány) producere.

URLguru

További hasznos weblapokat szeretne a témában? Esetleg Ön osztana meg másokkal érdekes linkeket? Kattintson az URLguru.hu oldalra!

Mint a Daily Variety című Los Angeles-i szórakoztató-ipari napilap írta, Fullert elsősorban az érdekli, miként települ át egy ilyen híres pár az újságíróktól a személyi aszisztensekig egész sor embert felölelő stábjával egy új környezetbe.

Victoria szerint a sorozat eltér majd a megszokottaktól. "Úgy vélem, sok embert meg fog majd lepni" - mondta. Fuller egyébként még a Spice Girl-időszakból ismeri Posh Spice-t, ő volt ugyanis a csak lányokból álló együttes menedzsere. Most is menedzser: mind Victoriáé, mind futballsztár férjéé, Davidnek a Real Madridból a Los Angeles-i Galaxyhoz való átigazolásához nyújtott támogatást.

Prizma

Beckham-láz az USA-ban

HVGPelé 1975-ös, a New York Cosmos csapatához való szerződéséhez hasonlítják az USA-ban, hogy az angol David Beckham...

MTI/hvg.hu Shake

Nem találnak ingatlant Beckhamék

Már több mint húsz Los Angeles-i ingatlant végignézett az Amerikába készülő Beckham-házaspár, de még mindig nem talált megfelelő otthont.

MTI Világ

Epilepsziás Beckhamék kisfia

Epilepsziás David Beckham másodszülött gyermeke, a fényképezőgépek villanófénye is rohamot okozhat nála.

MTI Világ

Beckham perre mehet a Reállal

Akár milliós kártérítést is követelhet jelenlegi klubjától, a Real Madridtól David Beckham, mert miután bejelentette, hogy a nyáron a Los Angeles Galaxyhoz igazol, a királyi gárdánál eltekintettek a további szolgálataitól.