szerző:
hvg.hu

Egy londoni plasztikai sebész azt állítja, hogy meg tudja alkotni a tökéletes kebleket.

Caprice Bourret. Ő lenne a tökéle-
tes?
Egy szorgalmas plasztikai sebész a londoni nemzetközi mellnagyobbítási konferenciára készülve nem sajnálta az időt és energiát, hogy a szakmának szánt jelentős felfedéssel állhasson elő: a tökéletes női mell meghatározásával. Bár Patrick Mallucci nevével jelenleg tele vannak a bulvárlapok, valójában komoly orvosról van szó.

Doktor Malluccira kicsit túl nagy hatással lehetett napi munkája, melynek során a hozzá forduló hölgyek testét próbálja átalakítani, és kitalálta, hogy „tudományos” keretek között határozza meg a tökéletes női mellet. Ennek érdekében a lelkes orvos még az eddiginél is több órát töltött el hölgyek mellkasának bámulásával és vizsgálatával, míg végül megtalálta az igazit, és egyfajta melléktermékként a legcsúnyábbat is.

Mallucci doktor a konferencián bemutatandó előadása, amely A mellnagyobbítás tervezési koncepciói címet viseli, szerint az ideális kebel 45-55 százalékos arányú, a mellbimbók nem középen helyezkednek el, hanem körülbelül a fenti aránynak megfelelően, felülről nézve. A munkáját komolyan vevő sebészdoktor szándékosan természetes mellű modelleket vizsgált meg kutatása során, hogy később, a tervezési fázison túljutva, mesterségesen is képes legyen rekonstruálni a tökéletes formákat ügyfelein.

Az ideális kebelnek neve is van, legalábbis megnevezhető egy hölgy, akinek ilyen keble van, Mallucci doktor szerint Caprice Bourret modell  mellei mintaként szolgálhatnak minden plasztikai sebész számára.

Victoria Beckham, egyébként mesterségesen feljavított mellkasa azonban a „tudós” szerint inkább elrettentő példának használható, hogy milyet ne akarjon magának senki sem. Állítólag a doktor számos páciense könyörgött, nehogy véletlenül olyan melleket készítsen nekik, mint amilyet a futballsztár felesége, az egykori Spice girl visel.

Kádár Mónika

MTI/hvg.hu Kult

A Stones vezeti a leggazdagabb rockerek listáját

A megaturnéját éppen befejező Rolling Stones áll a Forbes magazin leggazdagabb rockereket összesítő listájának élén: 2006 június és 2007 június között Mick Jagger és társai 88 millió dollárt kerestek.

Shake

Merész rákellenes kampány Angliában

Emma Duncan, 33 éves menedzser küzdelmet vív a mellrákkal. Közben pedig vállalta, hogy félmeztelenre vetkőzve közreműködik az angol Rák Kutatásért alapítvány All Join Together kampányában.

Shake

Meleg szerepek az amerikai tévében

Furcsa dolog a politikai korrektség. Az ugyanis egyértelmű, hogy közszereplők szexuális irányultságáról nem illik beszélni, hacsak az illető ezt maga szóba nem hozza. Ám tévésorozatok szereplői esetében azonban még külön tanulmányt is készítenek a meleg reprezentációt bemutatandó.