szerző:
hvg.hu

A jelenség nem új, de az utóbbi években talán a kelleténél is szembetűnőbbé vált: ilyenkor, a téli időszak elején ötvenes, hatvanas éveikben járó, jómódú európai hölgyek kerekednek fel, hogy Afrikában vagy a karibi térségben találják meg azt, ami odahaza nagyon hiányzik nekik. Szexturizmus korosabb nőknek.

Naivitás lenne azt gondolni, hogy a homokos part, a kék tenger morajló zúgása vagy a finom koktélok vonzzák őket egzotikus tájak felé, hiszen álmaik netovábbja csupán egy fiatal alkalmi partner, akivel esténként ágyba bújhatnak.

A teljes cikket itt olvashatja.
Shake

Playmate-ek és szépségkirálynők a fedélzeten

A stewardessek nőies kosztümjeikben, tökéletes sminkjükkel, finom parfümjeikkel sok férfi álmának számítanak. Cikkünkben olyan playmate-eket, szépségkirálynőket, színésznőket, műsorvezetőket mutatunk be, akik korábban légiutas-kísérőként dolgoztak.

Shake

Kik a legostobább hírességek?

A New York Daily News listája a legostobább celebekről kíméletlen, miközben tárgyszerű igyekszik lenni. Reménytelen esetek és javítható félreértések egy súlyos ranglistán. De hol van Britney Spears?

Shake

A legextrább repülőgép-festések

Magyar szépségkirálynő, gigantikus lazac, repülő panda, Mickey Egér, futballsztárok és elütött Mikulás. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian légitársaságok marketingeszközei voltak, így mind egy-egy repülő különleges festéseként színesítették az eget. Cikkünkben összegyűjtöttük a legextrább repülőgép-dekorációkat.

Shake

Hol vannak a legérdekesebb karácsonyi vásárok?

A karácsonyi vásár több mint egyszerű marketing fogás, az ünnep szerves része. Sokan talán nem is vásárolunk – mert valljuk be, sokszor a méregdrága árukat máshol feleannyiért megvehetjük –, de egy pohár puncs vagy meleg tea kíséretében a legtöbben szeretik végigjárni a színes forgatagot.