szerző:
MTI

Egyelőre nem tudni biztosan, hol tartják meg Madonna augusztus 22-i magyarországi koncertjét, amelynek az eddigi hírek szerint a Kincsem Park adott volna otthont - írta a szombati Bors.

A lap megtudta, az énekesnőnek "mennie kell a Kincsem Parkból", de ennek oka - mint írták - egyelőre titok. Bár az érintettek egyelőre nem bocsátottak ki hivatalos nyilatkozatot, nem cáfolták a Bors értesülését - olvasható a cikkben.
   
Valóban folynak tárgyalások a helyszínről, de jövő hét közepéig nem mondhatok semmi biztosat - válaszolta a Bors kérdésére a Kincsem Park ügyvezető igazgatója, Vajtó Lajos.
   
A koncertet szervező Live Nation Hungary nem erősítette meg a híreket, de az biztos - írta a Bors -, hogy a Budapesti Olimpiai Központtal megbeszélések folynak, így nem kizárt, hogy a Puskás Ferenc Stadion lesz a koncert helyszíne.
   
A tapogatózó beszélgetéseken már túl vagyunk, konkrét kérdésekről tárgyalunk a koncert szervezőivel. Jó úton haladunk - mondta a központ vezetője, Kis György a lapnak.
   
A Kincsem Park istállótulajdonosai a lap szerint örülnének, ha valóban meghiúsulna a koncert a parkban. Az egyik neve elhallgatását kérő istállótulajdonos szerint ha már egyszer nagy nehezen felépült egy versenypálya, abban nagy kárt okozott volna, "ha a szezon közepén széttúrják", arról nem is beszélve, hogy a lovaikat is megviselte volna a hangos zene.