szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Budapesten tömegek estek egymásnak kedvenc párnájukkal egy flashmob keretében.

Április harmadika a párnacsata világnapja, a világ minden pontján párnákkal püfölték egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán közlekedésre valók. Budapesten a Clark Ádám téren mondhattak végső búcsút kedvenc párnájuknak a résztvevők egy flashmob keretében. Fotóriporterünk a tollfelhőből jelentkezett.

Galériánkhoz kattintson!
©
©
©
©
hvg.hu Világ

A nap képe: a világ legnagyobb repülőgép-temetője felülnézetből

Első alkalommal tett közzé részletes, nagy felbontású felvételeket az arizonai repülőgép-temetőként ismert katonai bázisról a Google Earth. A 10,5 négyzetkilométeres területen több mint 4200 kiszolgált katonai repülőt tárolnak, szinte mindegyik gép itt pihen, amelyet az USA légiereje a második világháború óta használt.

MTI / hvg.hu Shake

A nap képe: ötezren meztelenül az Operaház előtt

Spencer Tunick amerikai fotóművészt leginkább meztelen tömegeket felvonultató képeiről ismerik. A fotón szereplő több ezer ruhátlan önkéntes mozgatása komoly logisztikai munkát igényel, cserébe limitált kiadású fotót kapnak a részvételükért. Tunick több fotójával a globális felmelegedésre hívta fel a figyelmet, a mostani installációja a sydneyi melegfelvonulás kapcsán készült.