szerző:
hvg.hu

Az idei Oscar-díj átadóján Angelina Jolie, Jennifer Lopez és Cameron Diaz okozták a legnagyobb csalódást megjelenésükkel.

Túl sok láb, köldökig érő dekoltázs és a napozás utáni csíkok. Jolie, Lopez és Diaz nem szállt versenybe az arany szobrocskáért, így legalább öltözékükkel szerették volna beírni magukat az Oscar-történelembe. Sikerült, a rosszul választott gardróbjuktól hangos a sajtó hétfőn. Brad Pitt felesége a Huffington Post ítélete alapján az egyik legrosszabbul öltözött sztár volt az estén, fekete estélyije csipőig fel volt vágva, ám a szoknya széles szabása révén görcsös terpeszben érvényesülhetett csak Jolie oly sokat méltatott virgácsa.

Angelina Jolie az Oscar-esten: kilóg a lóláb - kattintson képeinkért!
©

A Spiegel Online kritikus újságírói azt is szemére vetették a Vér és méz földjén című film Budapestet megjárt rendezőnőjének, hogy képtelen leszokni a fekete nagyasszonyos ruhakölteményekről, hisz minden egyes eseményre ugyanazt választja.

Kattintson képeinkért!
©

Jennifer Lopzenek nem a színválasztásával volt baj, hanem a kivágásaival - túl sok dekoltázs és a rég nem divatos karsnitt, illetve Zuhair Murad tervezte, testhez álló ruhájának optikai csavara.

Nem Oscarhoz méltó a kivágás - kattintson képeinkért!
©

Cameron Diaznak ujjatlan krémszínű ruhájával kevesebb, napozás utáni csíkjaival annál nagyobb baja volt a szemlélődőknek.

Egyenesen a strandról jöhetett - kattintson képeinkért!
©

Az est fénypontjaként a két leszólt színésznő együtt lépett színpadra, hogy átadják a legjobb kosztümért járó díjat. Telitalálat!

Kattintson képeinkért!
©

És hogy néztek ki a többiek? Meryl Streep aranyruhájáról és Glenn Close zöld zekéjéről megoszlott a nagyérdemű véleménye, volt, aki egekbe magasztalta, volt aki lehúzta. Natalie Portman pöttyös választását általában leszólták. De hogy ne csak a malőrökről essen szó, Gwyneth Paltrow lett az abszolút favorit: Tom Ford szigorú egyenesbe tervezett, visszafogottan elegáns ruhája meghozta a legjobb öltözékért járó elismerést a színésznőnek.

Tom Ford ruhája Gwyneth Paltrow-n - kattintson képeinkért!
©
hvg.hu Nagyítás

Oscar 2012 - a film ünnepe - Nagyítás-fotógaléria

Az idei Oscar-díjátadón a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot Jean Dujardin kapta, a legjobb női főszereplő Meryl Streep lett, a legjobb film pedig a The Artist - A némafilmes. Utóbbiért - ami összesen öt Oscart zsebelt be - Michel Hazanavicius átvehette a legjobb rendezőnek járó díjat is. Képes összefoglalónk az idei Oscar-díjátadóról.

hvg.hu Kult

Oscar 2012: Meryl Streep és Jean Dujardin a befutó

Az idei Oscar-díjátadón a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot Jean Dujardin kapta, a legjobb női főszereplő Meryl Streep lett, a legjobb film pedig a The Artist - A némafilmes. Utóbbiért - ami összesen öt Oscart zsebelt be - Michel Hazanavicius átvehette a legjobb rendezőnek járó díjat is.