szerző:
MTI

Megválna saját bejáratú síparadicsomától Bruce Willis, aki a hírek szerint el akarja ajándékozni az idahói létesítményt.

A hollywoodi filmcsillag már tájékoztatta a helyi hatóságokat, hogy készen áll egy közhasznú szervezetnek adományozni a síparadicsomot - jelentette az Idaho Mountain Express című lap. 

Bruce Willis az 1990-es évek végén tett szert a Sun Valley ismert síparadicsomtól egyórányi autóútra fekvő kisebb, 465 hektáros létesítményre, amely három felvonóval üzemel, 434 méternyi szintkülönbséget leküzdve.  

A színész már azt megelőzően is sokat időzött Idaho államban: 1998-as válása előtt nejével, Demi Moore-ral és három lányával látogatott sokszor a családnak a közeli Haileyben lévő farmjára. Ezt a vendégházat, tornatermet és csúszdás úszómedencét is magában foglaló ingatlant a filmcsillag már tavaly óta árulja 15 millió dollárért. A közelben lévő, The Mint nevű saját bárját és éjszakai lokálját már 2010-ben piaca dobta 6 millió dollárért, de mivel nem akadt rá vevő, ezt már 4 millióért is odaadná. 

Willis egyébiránt a napokban újra apa lett, Emma Heming modelltől - akivel három éve házas - kislánya született. A pár Beverly Hillsben lakik. Az Egyesült Államokban már 30 nonprofit sípálya működik.