Amerikai fiatalokon is segíteni próbál az Amy Winehouse Alapítvány

2012. április 12., csütörtök, 21:04
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Amerikai részleget nyitottak a lányuk nevét viselő alapítványnak Amy Winehouse szülei New Yorkban. Az ünnepség a Joe's Pub nevű szórakozóhelyen volt, ahol a néhai énekesnő először lépett fel az Egyesült Államokban, öt évvel ezelőtt.

Az Amy Winehouse Alapítvány hátrányos helyzetű fiatalokon szeretne segíteni. Nagy-Britanniában már egymillió dollárnak megfelelő összeget sikerült összegyűjteni jótékony céljaira - mondta Mitch Winehouse, az énekesnő apja New Yorkban.

A szervezet amerikai részlege olyan gyerekeken akar segíteni, akik nem jutnak zenei neveléshez. Az amerikai alapítvány emellett a zeneterápiát tűzte zászlajára. A Winehouse család tízezer dollárt adományozott az ünnepségen a New Orleans Jazz Orchestra javára.

Mitch Winehouse mellett neje és fia is megjelent az eseményen, a néhai soul csillag apja zenélt is: egy dzsessz együttessel lépett fel.

Amy Winehouse tavaly júliusban halt meg alkoholmérgezésben.


Amerikai fiatalokon is segíteni próbál az Amy Winehouse Alapítvány
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
  • Magyar cigány étterem főz az osztrák adventi vásáron

    Az ország első autentikus cigány étterme, a békési Kira Vendéglő biztosítja a vendéglátást az Ausztria egyik legszebb városának számító Kirchschlag in der Buckligen...

  • Roma étterem nyílt Békésen

    Cigány tyúkos káposzta, kacsanyak késsel vágott tésztával, illetve csirke farhát móringgal - ilyen és ehhez hasonló ételek szerepelnek az ország első roma vendéglőjének...

  • HVG Hetilap Hoz a konyhára

    Hajléktalanokat tanít főzni, és az egészséges táplálkozás élharcosa Jamie Oliver brit sztárszakács.

HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X