Kocsmában felejtette gyermekét a brit miniszterelnök

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: David Cameron; pub; brit miniszterelnök;

Pubban felejtette kislányát a brit miniszterelnök néhány hóbappal ezelőtt. Cameron és felesége is azt hitte, hogy harmadik gyermekük a másik autójában ül.

David Cameron és felesége, Samantha a Downing Street-i kormányfői hivatal szóvivőjének hétfői tájékoztatása szerint "még pár hónappal ezelőtt" költött el egy vasárnapi ebédet a brit kormányfők vidéki rezidenciája, Chequers közelében, a Plough Inn nevű pubban, három gyermekük, a nyolcéves Nancy, a hatéves Arthur és a 22 hónapos Florence, valamint két baráti család társaságában.

Amikor távoztak, Cameron külön autóval tért vissza a rezidenciára testőreivel, és azt hitte, hogy az összes gyerek a másik kocsiban utazik feleségével. Samantha ugyanakkor abban a hitben szállt be az őket szállító autóba, hogy Nancyt férje viszi haza.

A gyermek hiányát akkor fedezték fel - a Downing Street hétfői ismertetése szerint "rémülten" -, amikor mindketten visszaértek Chequersbe.

A miniszterelnök azonnal visszaindult a pubba, és meg is találta Nancyt. A kislány szülei negyedórányi távollétében sem ijedt meg nagyon: amikor édesapja visszaérkezett, hogy hazavigye, éppen a pub személyzetének segédkezett készségesen a vendégek kiszolgálásában.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X