szerző:
hvg.hu

Benyújtott a válási papírokat június 28-án New Yorkban Katie Holmes, a színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva akar elválni a 49 éves Tom Cruise-tól – írja a sztárpletykákkal foglalkozó amerikai weboldal, a tmz.com.

A 33 éves Katie Holmes, úgy tudni, kérvényezte hatéves lányuk, Suri felügyeleti jogát is. A tmz.com szerint a színésznő megfelelő összegű gyermektartásra is igényt tart, valamint a vagyonuk egy részére.

Tom Cruise és Katie Holmes öt éve házasok. Katie ügyvédje, Jonathan Wolfe a válással kapcsolatban azt mondta, hogy az Katie és családjának magánügye. Hozzátette, hogy Katie-nek továbbra kislánya érdekeit tartja szem előtt.

A párnak egyes becslések szerint igen komoly, 275 millió dolláros vagyona, amit nagyrészt Tom szedett össze. Tom és Katie utoljára februárban jelent meg együtt a nyilvánosság előtt.

Tomot a héten Izlandon fotózták le, ahol filmet forgat. Katie-t a héten New Yorkban látták, és az ott készített képek szerint még viselte jegygyűrűjét.

Tom Cruise-nak már van két gyermek előző, Nicole Kidman-nel kötött házasságából. Nicole Kidman előtt egy másik színésznő, Mimi Rogers volt a felesége 1987-től 1990-ig. Katie Holmes-szal 2006 novemberében kötött házasságot egy olaszországi kastélyban, fényűző ceremónián.