Enquirer: hat hónapja van hátra Macaulay Culkinnak

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: halál; heroin; Reszkessetek betörők; Macualay Culkin;

Fél éve van hátra a heroinfüggő Macaulay Culkinnak az amerikai National Enquirer szerint, a színész ügynöke azonban cáfolja az ezzel kapcsolatos híreket.

Az amerikai National Enquirer csütörtökön arról számolt be, hogy Macaulay Culkin, a Reszkessetek betörők egykori sztárja súlyos heroinfüggő, és már csak hat hónapja van hátra. A lap egy meg nem nevezett barátra hivatkozva azt írta, Culkin a Mila Kunisszal történt 2010-es szakítása óta havi 6 ezer dollárt költ kábítószerre és nagyon erős fájdalomcsillapítókra.

A Daily Telegraph cikke szerint ugyanakkor a színész ügynöke cáfolta ezeket a híreket, szerinte Culkinnak nincsenek drogproblémái, az az információ pedig, hogy fél éven belül meg fog halni, nevetséges kitaláció.

Az ügynök ezzel együtt megkérte a médiát, hogy viselkedjen felelősségteljesen, és a továbbiakban ne terjessze ezt a destruktív hírt.

A színészről egyébként egy igen elrettentő fotó is terjed az interneten, ami alapos okot adott arra, hogy elinduljanak a találgatások egészségi állapotát illetően.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X