Az RTL Klub show-jában szereplő nőt ölték meg Máltán

2012. november 28., szerda, 13:46 • Utolsó frissítés: 2012. november 28., szerda, 14:14
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az RTL Klub valóságshow-jában szerepelt az a nő, akit több ollószúrással ölt meg párja Máltán - írja a Blikk.

Több mint negyvenszer szúrták nyakon ollóval azt a 38 éves magyar nőt, akinek a holttestére szerdán bukkantak rá a máltai St. Paul's Bay városában - közöltük korábban a Times of Malta című lap híre alapján.

A Blikk azt írja, a megölt nő G. Yvette, akit 2009 őszén ismerhetett meg az ország, ugyanis az asszony Benkő Dániel feleségkereső show-jában, az RTL Klubon tűnt fel.

Fotó:

A nő és párja két gyereket nevelt közösen, a 17 és az 5 éves lány, valamint a család egyik barátja is szemtanúja volt a vérengzésnek - írja a lap. A szomszédok szerint kedden egész délelőtt hangosan veszekedtek, majd hirtelen csönd lett.

A Blikk információi szerint a főbérlő előző nap kitette a párt a lakásból, ezért az éjszakát már egy ismerősüknél töltötték. Onnan mentek vissza kedd délelőtt az albérletbe, ahol a veszekedés kezdődött. Ráadásul nem csak az anyagi problémák vezethettek a tragédiához: az utcában lakók szerint Yvette többször is botrányosan viselkedett. Ilyenkor provokatív táncot lejtett az erkélyen a szemben élő bolgár férfiaknak. Féltékeny élettársa ezt sem tolerálta - olvasható a Blikkben.

A pár májusban költözött Máltára, és azt tervezték, hogy karácsony körül Angliában folytatják életüket. Az áldozat és a barát alkalmanként takarítóként dolgozott, a férfi munkanélküli.


Az RTL Klub show-jában szereplő nőt ölték meg Máltán
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X