szerző:
hvg.hu

Bódi Sylvi és Debreczeni Zita után Zimány Linda lett Kedves Ferenc legújabb "trófeája" - közölte a Blikk. A lap szerint a modell hetek óta "randevúzgat" a milliárdossal.

"Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő forrás. "Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni?" - tette hozzá a forrás.

A modell nem is olyan régen még Dzsudzsák Balázs barátnője volt, de a távolság kioltotta a lángot, a válogatott labdarúgó régóta Oroszországban játszik. Linda ugyan eleinte gyakran meglátogatta kedvesét, de szerelmük nem bizonyult elég erősnek ahhoz, hogy a több ezer kilométeres távolságot áthidalja, ezért szakítottak - írta a Blikk.

A Blikk úgy fogalmazott, Linda "nem az ismeretlenbe ugrott bele, hiszen a milliárdos Kedves Ferenc korábbi szerelmei – Bódi Sylvi és Debreczeni Zita – Linda közvetlen barátnői, vagyis a szőke szépségnek lehetett rálátása arra, mi vár rá a kapcsolatban". A lap hozzátette, Bódi Sylvi korábban jégpályával, Debreczeni Zita pedig egy lakással lett gazdagabb.