Nem temethetik el a hőlégballon-baleset magyar áldozatát

2013. március 06., szerda, 07:26 • Utolsó frissítés: 2013. március 06., szerda, 08:18
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Minden szükséges dokumentumot elküldtek már Kairóba annak a magyar nőnek a szülei, aki egy héttel ezelőtt vesztette életét egy hőlégballon-balesetben, mégsem kaptak ígéretet arra, hogy mikor kapják vissza lányuk holttestét – írta a Blikk.

Még nem tudni, mikor kapják meg lányuk holttestét a luxori hőlégballon-baleset magyar áldozatának szülei – írta a Blikk szerdán.

A 34 éves nő temetését már szervezik a hozzátartozók, ám még mindig nem tudják, mikor küldik haza a holttestet Egyiptomból. A hőlégballonokat üzemeltető Sky Cruise 283 milló forintnak megfelelő összegű egyiptomi fontot különített el a holttestek hazaszállítására.

A szülők úgy tervezik, hogy ha a temetés lezajlott, ügyvédet fogadnak. Szerenék megtudni, ki a felelős azért, hogy elveszítették lányukat.

A Bors Online arról írt, hogy az elhunyt képzőművész barátai kiállítást szerveznek Londonban Gyetvai Zsuzsanna emlékére.

Mint arról beszámoltunk, egy héttel ezelőtt kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon az egyiptomi Luxor fölött. A balesetben tizennyolcan meghaltak, köztük a magyar nő és brit barátja.


Nem temethetik el a hőlégballon-baleset magyar áldozatát
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X