szerző:
hvg.hu

Minden szükséges dokumentumot elküldtek már Kairóba annak a magyar nőnek a szülei, aki egy héttel ezelőtt vesztette életét egy hőlégballon-balesetben, mégsem kaptak ígéretet arra, hogy mikor kapják vissza lányuk holttestét – írta a Blikk.

Még nem tudni, mikor kapják meg lányuk holttestét a luxori hőlégballon-baleset magyar áldozatának szülei – írta a Blikk szerdán.

A 34 éves nő temetését már szervezik a hozzátartozók, ám még mindig nem tudják, mikor küldik haza a holttestet Egyiptomból. A hőlégballonokat üzemeltető Sky Cruise 283 milló forintnak megfelelő összegű egyiptomi fontot különített el a holttestek hazaszállítására.

A szülők úgy tervezik, hogy ha a temetés lezajlott, ügyvédet fogadnak. Szerenék megtudni, ki a felelős azért, hogy elveszítették lányukat.

A Bors Online arról írt, hogy az elhunyt képzőművész barátai kiállítást szerveznek Londonban Gyetvai Zsuzsanna emlékére.

Mint arról beszámoltunk, egy héttel ezelőtt kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon az egyiptomi Luxor fölött. A balesetben tizennyolcan meghaltak, köztük a magyar nő és brit barátja.