Sweetie, a 10 éves Fülöp-szigeteki kislány buktatott le 1000 pedofilt

2013. november 04., hétfő, 17:56 • Utolsó frissítés: 2013. november 04., hétfő, 18:52
Szerző:


Címkék: ; ;

A Terre des Hommes nevű szervezet – amely gyerekek kizsákmányolása ellen lép fel szerte a világban – hétfőn számolt be arról, hogy számítógépes technikával kifejlesztett csaligyermekük mennyire bevált mint pedofilcsapda.

Tíz hét alatt ezer pedofilt "fogott" egy holland gyermekjogi szervezet számítógépes csapdával a világhálón keresztül.

A Terre des Hommes nevű szervezet – amely gyerekek kizsákmányolása ellen lép fel szerte a világban – hétfőn számolt be arról, hogy számítógépes technikával 10 éves Fülöp-szigeteki kislányt kreált és Sweetie-nek, azaz Édeskének keresztelte el. A 3 dimenziós technikával született virtuális lány a neten felajánlotta, hogy élő adásban szexuális mutatványokkal szórakoztatja a rá kíváncsiakat webkamerán keresztül és elcseveg velük.

Az ajánlatra több mint ezren jelentkeztek. Az érdeklődőkkel Sweetie nevében a szervezet embere megállapodott az árban, nevezetesen 20 dollárban, és kislány elkérte "rajongója" Skype-címét. Miután megkapta, a beszélgetés megszakadt.

A trükkel a szervezet mintegy ezer férfit tudott azonosítani. Adataikat pedig átadja az Interpolnak.

A Terres des Hommes éveken át küzdött gyermekprostitúció ellen Délkelet-Ázsiában. A szervezetnek feltűnt, hogy a kiskorú prostituáltak egyre kevésbé mutatkoznak a szexturisták által frekventált helyeken, kávéházakban, éttermekben és szállodákban. Kiderült, ma már inkább a világháló révén használják ki ezeket a gyerekeket, akik otthonukból kínálják "szolgáltatásaikat".

 


Sweetie, a 10 éves Fülöp-szigeteki kislány buktatott le 1000 pedofilt
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X