szerző:
hvg.hu

Előfordul, hogy még a rutinos állatorvosok sem tudnak megbirkózni egy-egy nehéz esettel, hiába vannak a profi rendelőkben olyan asszisztensek, akiket hepciás páciensek kezelésére is kiképeztek. Az internet tele van az állatorvosnál óriási hisztit rendező kutyák és macskák videóival. Ezek közül most egy nagytestű kutyáé viszi a prímet. Vele hárman sem bírtak el.

A YouTube-on majdnem 900 ezren látták eddig azt a szombaton feltöltött videót, amelyen egy állatorvosi rendelőben hárman küzdenek a földön egy makacs kutyával. Azt nem tudni, pontosan milyen beavatkozást akarnak végrehajtani, valamit a lábába próbálnak beszúrni. Az eb azonban egyszerűen elszaladt a hátába kapaszkodó állatorvossal együtt. Egy munkatárs utánuk ment, a harmadik pedig a hasát fogta a nevetéstől a földön.

Természetesen a macskák is óriási cirkuszt tudnak rendezni az állatorvosnál. Az alábbi videón például egy Princess nevű cica idegei már a súlymérésnél felmondták a szolgálatot, így még belegondolni is rémisztő például abba, hogyan próbálták megvizsgálni vagy ne adj isten megszúrni.

Helyváltoztatásban a macskák is profik, nemcsak a kutyák. Ennek bizonyításához kiváló lehet a Lucas nevű cica szemléltető videója: ezen azt örökítették meg, hogy a fekete-fehér macskát a profi asszisztencia ellenére végül a mosogatóban sikerül beoltani a vizsgálóasztal helyett.