Minden fontos információ az okostelefonokról és táblagépekről

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: mobil; Techline; hvg plusz; QR-kódok; Smartphone & tablet Plusz 2012;

A boltokban óriási a választék, de vajon mit tudnak a különböző készülékek, kinek, melyiket érdemes megvásárolnia?

Fotó:

A boltokban óriási a választék, de vajon mit tudnak a különböző készülékek, kinek, melyiket érdemes megvásárolnia? Ilyen helyzetben jól jöhet egy útmutató, például a techline.hu szakmai támogatásával készült Smartphone & tablet Plusz 2012 című látványos, közel 150 oldalas magazin. A kiadvány szakértők által készített tesztekkel válaszolja meg a fenti kérdéseket, bemutatja a legjobb ingyenes és olcsó alkalmazásokat a legelterjedtebb mobil operációs rendszerekre, legyen szó tanulásról, pihenésről, utazásról szórakozásról.

Száznál is több tippel és ötlettel segíti az okostelefonok és táblagépek kezelésének elsajátítását, szót ejt a közeljövőben megjelenő újdonságokról, kiemelten foglalkozik az iOS 5-tel, s mindeközben az egyre jobban terjedő QR-kódok tucatjával épít hidat a nyomtatott magazin és az online világ közé. A kiadványt közelebbről is megismerheti itt, megrendelheti a HVG ügyfélponton, illetve megvásárolhatja az újságárusoknál.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X