Miért gondoltuk úgy, hogy egy férfitest nem képes csodákra?
Sport

Miért gondoltuk úgy, hogy egy férfitest nem képes csodákra?

Sokáig nevetséges érvekkel próbálták meg távol tartani a szinkronúszó férfiakat a medencéktől. Most a budapesti vizes világbajnokságon is megmutatták, hogy teljesen alaptalanul. Viszont évekig megtapasztalták a bőrükön, hogy milyen az, amikor nemi alapon nem veszik őket komolyan.

hvg.hu Sport

A Szörnnyel hangolódott döntőjére Hosszú Katinka – videó

Próbáltam felkészülni arra, milyen lesz itthon úszni, de nem sikerült. Sokkal intenzívebb élmény, mint valaha gondoltam volna, szerintem mi, úszók még nem tapasztaltuk meg az ilyen fajta hangulatot – magyarázta Hosszú Katinka az "aranyos" napja végén készített videóban.

hvg.hu Sport

Hatalmasat úszott Cseh és Kenderesi, jöhet az elődöntő

A címvédő Cseh László nagy idővel az első, Kenderesi Tamás pedig a hetedik helyen jutott tovább a 200 méter pillangó kedd délutáni középdöntőjébe. Előbbi kisebb, utóbbi hatalmas hajrával csapott be a célba elsőként a maga futamában.

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka 200 gyorson is remekelt, Cseh László bombaformában - ÉLŐ

A hétfői felemás nap (az első magyar arany, és a női pólósok kiesése) után kedden vízbe ugrott Cseh László, Kenderesi Tamás és "kirándult egyet" 200 gyorson Hosszú Katinka is. Mindhárman továbbjutottak az elődöntőbe, Cseh László ráadásul a legjobb idővel. Délután Kozma Dominik, Kapás Boglárka és Késely Ajna is döntőzik. Este a férfi pólósok juthatnak a négy közé, ha legyőzik Oroszországot. Kövesse tudósításunkat a vizes vb keddi napjáról!

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka: Úgy éreztem, nem csak magamért úszom

"Nehéz szavakba önteni, mit jelent ez a győzelem, olyan érzés, mint amikor először nyertem" – kezdte értékelését Hosszú Katinka, miután elsőként csapott célba 200 méter vegyesen a budapesti vizes világbajnokságon.

MTI Sport

Ezüstérmes a férfi kardcsapat

Ezüstérmet nyert hétfőn a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardválogatott a lipcsei vívó-világbajnokságon.

1 2 3 4 5 6 7
1754
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával