szerző:
Origo/hvg.hu

Az origo információi szerint megegyezett a Győri Audi ETO KC a spanyol Itxako Navarra edzőjével, így Ambros Martin irányítja a következő szezonban Görbiczék csapatát.

Az origo úgy tudja, a spanyol kézilabda csapat játékosai és edzői hónapok óta nem kaptak fizetést, legutóbb már a nyilvánossághoz fordultak, hogy jelezzék a helyzet tarthatatlanságát.

©

A vezetők ezzel szemben átmeneti likviditási gondokról beszélnek és azt remélik, szponzori segítséggel megoldják a problémákat.

A csapat edzője, Ambros Martín korábban már jelezte, a szezon végén távozik az együttestől. Információnk szerint a Győr nemcsak tárgyal, de meg is egyezett már vele a folytatásról, ám ezt addig nem hozhatja nyilvánosságra, amíg az Itxako versenyben van a Bajnokok Ligájában.

Az Itxako jelenleg a BL-középdöntő I. csoportjában a Győr, a Midtjylland és a Larvik mögött a negyedik helyen áll, ám ha a norvégok nem nyernek a magyar bajnok ellen az utolsó mérkőzésen, úgy a spanyol csapat kiharcolhatja a dánok ellen az elődöntőbe jutást.