Vincze Szabolcs Sport

Holnapután hajnalban indulnak a csúcsra a magyarok

A „Magyarok a világ nyolcezresein” expedíciósorozat szervezésében induló Makalu 2008 expedíció három tagja délelőtt elindult a felső táborokba, hogy holnap hajnali 2 órakor megkezdje a csúcstámadást.

MTI Sport

Az al-Kaida merényeletekkel fenyegeti a futball EB-t

Az al-Kaida terrorhálózat azzal fenyeget, hogy merényleteket szervez Ausztriában és Svájcban a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt - nyilatkozta a svájci rendőrség egyik magas rangú tisztségviselője.

MTI Sport

Megvannak a magyar szövetségi kapitány segítői

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Aczél Zoltán és Máté Csaba lesz Erwin Koeman szövetségi kapitány két segítője, kapusedzőként pedig Petry Zsolt tevékenykedik majd.

Vincze Szabolcs Sport

A Zenit Szentpétervár nyerte az UEFA Kupát

Igor Gyenyiszov és Konstantyin Zirjanov második félidei találataival a Zenit Szentpétervár nyerte a 2007/2008-as UEFA Kupát, így az orosz csapat történelme legnagyobb sikerét aratta. A Glasgow Rangers defenzív taktikája és a késői offenzív váltás nem hozott eredményt.

hvg.hu Sport

Szávay Ágnes: sima győzelem után sima vereség Rómában

Miután a római torna első fordulójában a magyar lány sima 6:1, 6:1-re verte meg a kínai Jen Cét, a második forduló már nem alakult számára ilyen jól. Az olasz Sara Erranival szinte semmit sem tudott kezdeni a Vasas teniszezője, a vége sima vereség lett.

hvg.hu Sport

UEFA Kupa döntő – orosz-skót párbaj a trófeáért és 2,5 millió euróért

Ma este csap össze az UEFA Kupa manchesteri döntőjében a skót Rangers és az orosz Zenit Szentpétervár csapata. A City of Manchester Stadionban rendezendő meccs esélyeit latolgatni nem érdemes, az viszont mindenképpen a glasgow-i csapat mellett szól, hogy szinte hazai pályán játszanak. Ezen kívül viszont semmi.

MTI Sport

A világelső visszavonulni készül

Belga lapértesülések szerint szerda délután valószínűleg bejelenti visszavonulását a női teniszezők világranglistáját vezető belga Justine Henin.

MTI Sport

MLSZ-fegyelmi: szektorbezárás az Üllői úton

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Ferencváros következő hazai bajnoki mérkőzésén több szektor bezárását rendelte el és 500 ezer forint befizetésére kötelezte az NB II Keleti csoportjában szereplő fővárosi klubot.

MTI Sport

Magyar pilóta indulhat a NASCAR-sorozatban

Makai György május 20-án hivatalos tesztelésen vesz részt az Egyesült Államokban: amennyiben a magyar autóversenyzőnek sikerül licencet szereznie, akkor első kelet-európaiként indulhat a NASCAR-sorozat indianapolisi viadalán.

Vincze Szabolcs Sport

Berki Krisztián: a londoni olimpiáig biztosan kitartok

Május 11-én Berki Krisztián a legmagasabb pontszámot érte el a lólengés versenyében a lausanne-i tornász-ebén, így Magyar Zoltán és Guczoghy György után harmadik magyarként két alkalommal is megvédte kontinensbajnoki címét. A régi/új Európa-bajnokkal a versenyről, az eredményekről, a tornáról és az olimpiáról beszélgettünk.

MTI Sport

"Halál a zsidó Widzew-szajhákra"

Ahogy közeledik az ausztriai és svájci labdarúgó Eb, egyre inkább aggódik az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a lengyel stadionok lelátóin elharapózó rasszista megnyilvánulások miatt.

A címlapról ajánljuk