hvg.hu Olimpia

Jókora vereségbe szaladtak bele Görbiczék az oroszok ellen

Kikapott a magyar női kézilabda-válogatott a csoportrangadónak indult, de végül sima kilencgólos orosz győzelmet hozó összecsapáson. Az első félidő szorosabb volt, de a folytatásban a magyar lányok egyszerűen nem tudták tartani a lépést a világbajnokkal. Holnapután jön Dél-Korea.

MTI Olimpia

Schmitt Pál már csak öt aranyat vár

Schmitt Pál öt magyar aranyérmet még elérhetőnek tart az olimpia előtt általa jósolt hatból - ezt a Magyar Televízió pekingi stúdiójában adott interjújában mondta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke.

hvg.hu Tech

Ez rejlene Phelps sikerei mögött?

Dopping, űrtechnológiát is érintő úszóruha vagy egyszerűen csak a jó zene áll Michael Phelps hatszoros olimpiai aranya mögött?

hvg.hu Olimpia

Újabb győzelem: már elődöntőben a magyar női vízilabdacsapat

Újabb győzelmének köszönhetően csoportelsőként végzett a magyar női vízilabda-válogatott, és bejutott az olimpia legjobb négy csapata közé. Godova Gábor csapata 10-4-re diadalmaskodott Görögország gárdája felett, mely - mint korábban már eldőlt - nem jutott tovább.

Olimpia

Phelps: "Kijelentem, hogy tiszta vagyok"

Tisztának mondta magát pénteki, hatodik pekingi olimpiai győzelme után Michael Phelps, miután a játékok kezdete óta először kérdezték meg az amerikai úszófenomént a doppingról és a rendkívüli teljesítményét fogadó kételyekről.

MTI Olimpia

Dopping miatt megfosztották két pekingi érmétől

Pozitív doppingtesztet produkált, ezért meg kell válnia medáljaitól az észak-koreai Kim Dzsong Szunak, aki férfi szabadpisztolyban ezüstérmes, légpisztolyban pedig bronzérmes lett a pekingi olimpián.

MTI Olimpia

Sidi Péter: "Nem volt szerencsém a sorsolással"

Sidi Péter 588 körös teljesítménnyel 39. lett a férfi kisöbű sportpuskások 50 m-es fekvő számának 56 fős mezőnyében a pekingi olimpián, így elmaradt a nyolcas döntőtől, amelyhez legalább 594-et kellett volna lőnie.

Olimpia

Gyurcsány Ferenc: „Cipelem a vízilabdához fűződő vonzalmamat”

Vízilabda szurkoló lett, mert az összekacsintós, külön pénzt adó viszonyokat nem szereti, a tiszta viszonyokat viszont igen. A sport világa Magyarországon bizonytalan, azokkal a problémákkal küszködik, mint amelyekkel az ország – mondja a miniszterelnök, aki a fiával érkezett néhány napra Pekingbe.

MTI Olimpia

Blake legyőzte Federert

Megszületett a pekingi olimpiai tenisztorna eddigi legnagyobb meglepetése: kiesett a világelső Roger Federer.

hvg.hu Sport

Olimpiai kommentek: "a zsűrik zsebben vannak"

Kevés a lelkesítés, sok a fanyalgás – ért egyet Schmitt Pállal cikkünk egyik hozzászólója, aki szerint ez az olimpia minden idők legnehezebb versenye. De vajon hogy kommentálja az eseményeket a többi olvasó? A hozzászólásokból szemezgettünk.

MTI Olimpia

Az ezüstérmes Fodor Zoltán: semmit sem csinálnék másként

Fodor Zoltán ezüstérmet szerzett a 84 kg-os kötöttfogású birkózók pekingi olimpiai versenyében, mivel a döntőben kikapott az olasz Andrea Minguzzitól. A magyar versenyző úgy érzi, hogy inkább elvesztette az aranyat, mint megnyerte az ezüstöt.


A címlapról ajánljuk