Hányan mennek a téli olimpiára?
Sport

Hányan mennek a téli olimpiára?

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati közgyűlésén egyhangúlag jóváhagyták a jövő évi phjongcshangi téli olimpián részt vevő magyar csapat és a küldöttség személyi összetételét.

MTI Sport

Szávay győzött

Szávay Ágnes bejutott a legjobb 16 közé a 145 ezer dollár összdíjazású stockholmi női tenisztornán.

MTI Sport

A T-Mobile kitart Fazekas-kritikája mellett

A T-Mobile fenntartja korábban megfogalmazott álláspontját Fazekas Róbert diszkoszvető olimpiai szereplését illetően, ugyanakkor nem kívánja az üggyel kapcsolatos nyilatkozatokat kommentálni.

MTI Sport

Az UEFA eljárást indított a Graz ellen

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi vizsgálatot indított a Sturm Graz ellen a Bozsik Stadionban szombaton rendezett Budapest Honvéd elleni találkozón kirobbant botrány miatt.

MTI Sport

Hemingway: nem is úgy volt

George F. Hemingway kispesti klubtulajdonos nem ért egyet az osztrákok azon kritikájával, miszerint a biztonságiak szombaton brutálisan bántak a Sturm Graz futballszurkolóival a Budapest Honvéd elleni Intertotó Kupa-mérkőzésen.

Sport

Kit érdekelnek a gördeszkások?

Miközben a városi kerékpárosok érdekérvényesítő képessége és a biciklizés népszerűsége egyre nő, más utcai sportok a perifériára szorulnak. Most éppen a fővárosi Gödör Klub környékét tisztítanák meg végleg a gördeszkásoktól. De a deszkásoknak nincs hová menniük, noha a tér egy részét eredetileg nekik is szánták a tervezők.

Vélemény

Fazekas Róbert és a T-Mobile

A T-Mobile mérges hangú közleményben bírálta Fazekas Róbert részvételét a pekingi olimpián, arra hivatkozva, hogy a doppingügybe keveredett sportoló nem lehet a magyar ifjúság példaképe. Fazekas részvételének támogatói viszont emlékeztetnek a cég szponzorálta sportolók korábbi doppingügyeire, és a távközlési óriás álláspontja mögött azt sejtik: kihátrál a gyémántfokozatú szponzoráció mögül.

hvg.hu Sport

Vízilabda: hengereltek a magyarok az ifi Eb nyitányán

Megkezdte szereplését a magyar ifi-válogatott a belgrádi U18-as Vízilabda Európa-bajnokságon. A bemutatkozás fényesen sikeredett, hiszen Szlovénia legjobbjait 21-4 arányban múlták felül fiaink – tudósít a vízlibada szövetség honlapja, az mvlsz.hu.

MTI Sport

Peking 2008: szexvizsgálat is lehet

A kínai főváros egyik kórházában külön osztályt alakítottak ki a pekingi olimpián versenyző sportolók - megalapozott gyanú esetén végrehajtandó - szexvizsgálatára.

MTI Sport

Megnyílt az olimpiai falu

Ünnepélyes keretek között megnyílt a pekingi játékokra érkező mintegy 10 ezer sportolónak otthont adó olimpiai falu.

Itthon

Botrány a Honvéd-Sturm Graz meccsen

A Budapest Honvéd és a Sturm Graz futballmeccsen történt verekedés felelőseit másként látják Budapesten és Bécsben. Magyar részről az osztrák szurkolók kilengéseit emelik ki, az osztrákok viszont a magyar rendezőket, rendőröket, illetve a "felsőbb utasításra cselekvő" huligánokat okolják a történtekért.


A címlapról ajánljuk