MTI Sport

Büntetők után egyenlített a Szeged a Veszprém ellen

A címvédő Szeged hatalmas csatában, büntetőpárbajban nyert a vendég Veszprém ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének negyedik mérkőzésén, így a pénteki csatában dől el az aranyérem sorsa.

Vincze Szabolcs Sport

Gera Zoltán mégis marad a West Bromwich Albionban?

Gera Zoltán kifejtette: nem akar semmit sem elkapkodni a jövőjével kapcsolatban. Ha azonban jelenlegi csapata, a West Bromwich Albion az erősítések után elég erősnek bizonyul ahhoz, hogy a Premier League-ben maradjon, hiába ját le júnuius 30-án a szerződése, kész jövőjét a klubhoz kötni.

MTI Sport

Debrecen rendezi meg az atlétikai ob-t

A július 19-20-án, a Gyulai István Atlétikai Stadionban sorra kerülő ob egyben Zsivótzky Gyula Emlékverseny is lesz. A viadal gyakorlatilag az utolsó szintteljesítési lehetőség az augusztusi, pekingi olimpiára.

MTI Sport

Pro és kontra: média csetepaté Talmácsi Gábor körül

Stefano Favaro, Talmácsi Gábor menedzsere szerint rosszindulatú, megalapozatlan, s téves információkat tartalmaz a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) közleménye, amely azt állítja: a világbajnok motoros elérhetetlenné vált a hazai sajtó számára.

Vincze Szabolcs Sport

A magyarok elérték a Makalu alaptáborát - csúcsfotó

Május 20-án a délelőtti órákban sikerült elérni telefonon Kollár Lajost, a “Magyarok a világ nyolcezresein” expedíciósorozat Makalu 2008 vállakozásának vezetőjét, aki elmondta, hogy a tervek szerint holnapután indulnak vissza Katmanduba.

MTI Sport

Erwin Koeman szerint a németek a favoritok

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint Németország nyer, vagy a halálcsoportban szereplő olasz, francia, holland versenyfutás továbbjutói közül kerül ki az aranyérmes a június 7-én kezdődő osztrák-svájci rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

MTI/hvg.hu Sport

Koeman: mindenki pörög, van, aki túlzottan is

Erwin Koeman, a fociválogatott új kapitánya szerint a játékosok maximálisan el kell, hogy fogadják őt. Úgy látja, a görögök verhetők, s ez legutóbb is majdnem sikerült. De szombaton a játék és nem az eredmény lesz a legfontosabb. Első váci nap - a holland mester szemével.

MTI Sport

Együtt Koeman kerete a premier előtt

Délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában találkozott a görögök elleni premierjére készülő új szövetségi kapitány, Erwin Koeman legénységének 14 tagja.

hvg.hu Sport

Kiadták Ronaldinho útját Barcelonában

Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke közölte Ronaldinhóval, a katalán csapat játékmesterével, hogy az egyesület nem tart tovább igényt a szolgálataira. A klubvezető azzal magyarázta döntését, hogy az átalakításra szoruló csapatba nem illik az egyébként is formán kívül játszó brazil stílusa.

MTI Sport

Újra téma lesz Janics Natasa és Kati néni

A szövetségi kapitány szerint egy fontos időszak lezárult a vasárnap befejeződött milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnoksággal, és mostantól a pekingi csapat kialakítására kell összpontosítani.


A címlapról ajánljuk