MTI Sport

Puljezevics és Fazekas is lesérült

Részleges bal bicepszizom-szakadást szenvedett, így legalább három hétig nem játszhat Puljezevics Nenad, a Pick Szeged és a magyar válogatott kapusa. A nemzeti csapat másik hálóőre, Fazkas Nándor szintén megsérült.

MTI Sport

Hét sportág szeretne bekerülni a 2016-os olimpia programjába

Hét sportág - a baseball, a softball, a golf, a karate, a görkorcsolya, a rögbi és a fallabda - szeretne bekerülni a 2016-os nyári ötkarikás játékok programjába. Az érintettek pénteken találkoznak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság programbizottságával.

hvg.hu Sport

Murray: "ki akarom ütni Federert!"

Andy Murray már bejutott a sanghaji Mesterek Kupája-sorozat elődöntőjébe, ugyanakkor a címvédő és gyomorproblémákkal küzdő Roger Ferderer még nem, és elmondása szerint csodára lenne szüksége, hogy a legjobb négy közé kerüljön.

hvg.hu Sport

A Real Madrid már megtalálta Schuster utódját

Az utóbbi időben Berd Schuster, a Real Madrid vezetőedzőjét sorozatos támadások érik a vezetőség részéről, most pedig már a lehetséges utódjával is folynak tárgyalások.

MTI Sport

Mesterek Kupája: Tsonga legyőzte Gyokovicsot

A már biztos elődöntős szerb Novak Gyokovics három játszmában kikapott a továbbjutástól már korábban elesett francia Jo-Wilfried Tsongától a férfi teniszezők sanghaji évzáró viadalán, a Mesterek Kupáján.

hvg.hu Sport

Drogba dobálta a szurkolókat, büntetésre számíthat

Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti támadója elnézést kért a Burnley szurkolóitól, mert visszadobta közéjük azt a fémpénzt, amit a drukkerek hajítottak a pályára. Ez azonban nem lesz elég az angol szövetségnek.

MTI Sport

Dárdaival hosszabbítani szeretne klubcsapata

Egybehangzó berlini lapinformációk szerint a Hertha BSC szeretné meghosszabbítani Dárdai Pál jövőre lejáró szerződését. A magyar válogatott labdarúgó ugyanakkor azt mondta: még nem kezdődtek el a tárgyalások.

hvg.hu Sport

A Fradiban verekedett, most lefejelte csapattársát

Éduard Ndjodo annak idején azért távozott a Ferencvárosból, mert nem kívánatossá vált a Fradinál, miután megütött egy szurkolót. Most azzal „öregbítette” hírnevét, hogy lefejelte egy játékostársát - értesült a Somogy Megyei Online.

Sport

Hazavágja-e a magyar sportot a gazdasági válság?

Nem hagyja érintetlenül a pénzügyi válság a globális sportéletet sem. A sportvállalkozások már most érzékelik a krízis hatását, bevételeik pedig a következő hónapokban tovább szűkülhetnek, így az elmúlt esztendőkhöz képest nehezebb év várhat a sportvállalkozásokra, sportolókra, illetve egyéb sportszervezetekre.


A címlapról ajánljuk