MTI Világ

Merénylet egy kínai határállomáson: 16 halott

Tizenhat rendőr meghalt, másik tizenhat pedig megsebesült hétfő reggel, a pekingi olimpiai játékok kezdete előtt négy nappal Kína nyugati részén egy határrendészeti állomást ért támadásban - jelentette az Új Kína hírügynökség.

MTI Világ

A pápa sikeres olimpiát kívánt Kínának

XVI. Benedek pápa vasárnapi úrangyala imádsága után sikeres olimpiát kívánt Kínának, s azt hangoztatta, hogy a játékoknak az emberi méltóság és a békés együttélés példáját kell nyújtaniuk.

MTI Itthon

Torlódás az M3-ason a mogyoródi lehajtóknál

Két-három kilométeres kocsisor alakult ki az M3-as autópályán Mogyoród előtt mindkét oldalon a Forma-1-es versenyre érkezők miatt - tájékoztatta Horváth Zsolt, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. központi diszpécsere.

MTI Sport

Csapatunk már Kínában van

Zökkenőmentes volt a szombaton útra kelt magyar olimpiai csapat belépése Kínába, illetve szálláshelyének elfoglalása a sportolói faluban.

hvg.hu Sport

Vízilabda ifi Eb: döntőbe jutottak a magyarok Belgrádban

A Belgrádban zajló U18-as vízilabda Európa-bajnokságon szombaton a magyar csapat számára a döntőbejutás volt a tét. Az ellenfél az eddig remek formát mutató horvát ifjúsági válogatott volt, amelyet nagyszerű játékkal 12:10 arányban sikerült legyőzni.

MTI Sport

Hamilton indul az élről

A brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei 11. futamán, a vasárnapi Magyar Nagydíjon.

MTI Sport

Útra kelt a magyar olimpiai csapat

Szombaton dél után néhány perccel útra kelt Pekingbe, a pénteken kezdődő olimpiára a magyar csapat legnagyobb része, 12 sportág 125 versenyzője és szakvezetője, valamint az egészségügyi csoport munkatársai.

MTI Shake

Az egerek már erőfeszítés nélkül edzhetnek

Pihenve tartott egerek több energiát használtak fel, és jobb eredménnyel futottak, miután egy kísérleti szert kaptak - közölték amerikai kutatók a Cell című szaklapban.

MTI Sport

Sarapova idén már nem teniszezhet

Nemcsak a pekingi olimpiát, hanem várhatóan az idény hátralévő részét is kihagyja Marija Sarapova, a női tenisz-világranglista harmadik helyezettje.


A címlapról ajánljuk