MTI Sport

Ana Ivanovics diadala a Roland Garros döntőjében

A szerb Ana Ivanovics nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjét, miután 1 óra 38 perc alatt két játszmában, 6:4, 6:3-ra diadalmaskodott az orosz Dinara Szafina ellen a párizsi Roland Garroson.

MTI Sport

Már biztos Kovács Katalin olimpiai részvétele

A pénteken C-1 1000 m-en diadalmaskodó Vajda Attila után Kovács Katalin is biztosította a helyét a pekingi játékokon induló magyar kajak-kenu csapatban, ugyanis nyert K-1 500 m-en a szegedi Mol Világkupán, amely a hazai indulók számára egyben olimpiai válogató is.

Sport

Németh Krisztiánt dicséri edzője és Gerrard

A Liverpool TV kérésére öt szakértő választhatott egy-egy játékost a fiatalok közül, akit a legjobbnak tart, és akit szívesen bemutat a csatorna nézőinek. Az egyik felkért szakértő, Steven Gerrard, a Pool csapatkapitánya Németh Krisztiánra voksolt.

Vincze Szabolcs Sport

Esterházy Márton túltaktikázott futballra és kevés gólra számít

Milyen típusú játékot várhatunk a csapatoktól a most kezdődő foci Eb-n? Miért nincsenek akkora egyéniségek, mint régen? Esterházy Mártonnal, a hvg.hu egyik szakértőjével a küszöbön álló kontinenstornáról és a magyar csapat jövőjéről beszélgettünk.

hvg.hu/MTI Sport

A salakkirály megverte Novak Gyokovicsot

A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három szettben, 6:4, 6:2, 7:6 arányban legyőzte a szerb Novak Gyokovicsot a francia nyílt teniszbajnokság elődöntőjében.

Vincze Szabolcs Sport

Függő-e vagy?

"Nagy odds, nagy nyeremény, de kicsi a sansz. Kis odds, kis nyeremény, de szinte biztos" - állítja egy online fogadóiroda hirdetésében az egykori sportsztár. Valóban ilyen egyszerű lenne? Az utóbbi időben a magyar piacra betörni igyekvő online fogadóirodák ingyen próbafogadásokat kínálnak az arra tévedőknek, ami kockázat nélküli pénzszerzési lehetőséget csillogtat meg.

MTI Sport

Ana Ivanovics a világelsőként jutott döntőbe

Ana Ivanovics és az orosz Dinara Szafina vívja a szombati női döntőt a francia nyílt teniszbajnokságon, miután a második helyen kiemelt szerb játékos 2 óra 15 perc alatt legyőzte 3. helyen rangsorolt honfitársát, Jelena Jankovicsot.

MTI Sport

A Madridnak heti 300 ezer fontot ér Cristiano Ronaldo

Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid minden idők eddigi legnagyobb futballistafizetését, heti 300 (!) ezer fontot - csaknem 92 millió forint - kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának.

Vincze Szabolcs Foci-Eb

Novák Dezső: "a magyar válogatott nem érett az Eb-re"

Mely csapatok az Európa-bajnokág esélyesei? Kik okozhatnak meglepetést? Hogyan szerepelne a magyar válogatott a kontinensbajnokságon? A hétvégén kezdődő foci Eb előtt Novák Dezsővel beszélgettünk, akinek elemzéseivel a torna alatt rendszeresen találkozhatnak majd olvasóink.

MTI Sport

A küzdősportok királykategóriája Dunaújvárosban

A Magyarországon már komoly tradíciókkal bíró K-1 után az alacsonyabb súlycsoportú – 70 kg alatti – versenyzőket tömörítő K-1 MAX is térhódításra készül: szombaton 19 órától Dunaújvárosban rendezik meg a sportág első hivatalos hazai tornáját.


A címlapról ajánljuk