Cseh László: Tanulnom kellett, hogy mosolyogva járjak edzésre
Sport

Cseh László: Tanulnom kellett, hogy mosolyogva járjak edzésre

Több mint két évtizeden át abban a tudatban élt, hogy ha egy verseny nem a tervek szerint sikerül, csak ő a hibás, és olyankor igenis rosszul kell éreznie magát. Azután tanult meg mosolyogva edzésre járni, hogy edzőt váltott Cseh László, akiről az e heti HVG-ben jelent meg portré.

MTI Sport

Magyarország 57. a FIFA-világranglistán

A magyar válogatott egy helyet rontva 57. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország előtt.

MTI Sport

Az összes olimpiai kvótára hajtanak a kötöttfogású birkózók

Pénteken kezdődik Rómában a kötöttfogású birkózók első olimpiai kvalifikációs selejtező versenye, amelyen három magyar lesz érdekelt, és Struhács György szövetségi kapitány várakozásai szerint legalább egyikük már ezen a viadalon kiharcolja a pekingi részvételt.

Vincze Szabolcs Sport

Mi lesz a magyar játékosok sorsa Angliában?

Az angol másodosztályban vitézkedő Plymouth Argyle magyar légiósainak jövője bizonytalanná vált a bajnokság végére. Tímár Krisztián súlyos sérülést szenvedett, Halmosi Pétert nem biztos, hogy sikerül megtartania a klubnak. A kölcsönben játszó Sándor György pedig időközben visszatért Újpestre, hogy a bajnoki hajrában segítse a lila-fehér klubot.

MTI Sport

Tilos lesz az olimpián politizálni

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) körlevélben hívta fel a nemzeti tagszervezetek figyelmét arra, hogy a politikának nincs helye a pekingi játékokon, és a sportolóknak ezt viselkedésükkel, öltözködésükkel tiszteletben kell tartaniuk.

hvg.hu Sport

Felbontották a verekedő Fradi-játékos szerződését

A Tuzsér elleni 3-2-es győzelem után néhány szurkoló hangot adott a zöld-fehérek gyengélkedései miatt érzett elégedetlenségének, aminek a vége verekedés lett. Edouard Ndjodo beverte egy drukker fejét, amivel felháborította a szurkolókat, így hétfőn a vezetőség a kameruni csatár távozása mellett döntött.

hvg.hu Sport

Lewis Hamilton és Danii Minouge együtt?

A sajtó már a melbourne-i Ausztrál Nagydíj előtt megszellőztette a brit Lewis Hamilton és a hazaiak 36 éves popsztárja, Danii Minouge flörtölését. A jelek szerint ez jót tett Hamiltonnak, mivel megnyerte a futamot.

Vincze Szabolcs Sport

Olimpiai érmes reményeink – szakértői szemmel

Három hónappal a 2008-as pekingi olimpia előtt az egyik legfontosabb kérdés: a létező/nem létező anyagi gondok és a felkészülési időszak után milyen eredményekre számíthatunk az augusztusi kínai olimpián? Szakértőink tippelnek és elemeznek.

MTI Sport

Tímárnak hónapokat kell kihagynia

Súlyos sérülést szenvedett az egyszeres válogatott hátvéd, Tímár Krisztián, az angol másodosztályban szereplő Plymouth labdarúgója.

MTI Sport

A Medián felmérése szerint a magyarok nyolc aranyat várnak

A legfrissebb magyar közvélemény-kutatási adatok szerint minden második válaszadó úgy gondolja: legalább a politikusok távolmaradása révén tiltakozni kellene a kínai politika ellen a pekingi olimpián, 2 százalék a játékok teljes bojkottját is támogatná, míg csaknem négytizedük szerint semmilyen tiltakozásra nincs szükség. A magyaroktól átlagosan nyolc aranyérmet várnak az emberek - derül ki a Medián 1200 embert megszólaltató, április 4. és 7. között készített felméréséből.

Vincze Szabolcs Világ

Az expedíció már az első tábort is kiépítette 6200 méteren

Véget ért a kéthetes út a dzsungelen keresztül Katmanduból az első alaptáborig. A „Magyarok a világ nyolcezresein” szervezésében útnak indult négytagú magyar expedíció épségben megérkezett és már ki is építette az első tábort 6200 méter magasságban. Az út alatt kommunikációs gondok kísérték végig a csapatot, így a külvilággal szinte semmilyen kapcsolatuk nem volt.


A címlapról ajánljuk