MTI Sport

Rátgéber elköszönt

Bejelentette távozását Rátgéber László, a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

Sorkövető Sorkövető

„Anya, apa, pókerből élek!”

Korunk hőse a profi pókerjátékos. Az egyre népszerűbb „tevékenységnek” és éljátékosainak immár külön magyar magazinja is van. A címe szikár: Póker Magazin. Fiatal emberek írják fiatal embereknek, akiknek a játék mellett az a legnagyobb problémájuk, mit szól mindehhez anyuci. Mint mindannyian, ők is elfogadásra vágynak.

MTI Sport

Öttusa-vb: bronzérmes a férfi váltó

Bronzérmet szerzett a Marosi Ádám, Tibolya Péter, Kasza Róbert összeállítású csapat a budapesti MVM öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.

MTI Sport

Foci Eb: fokozott rendőri jelenlét a vonatokon

Csütörtöktől folyamatos lesz az osztrák rendőri jelenlét a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) által indított, a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek helyszíneire tartó vonatokon, ugyanakkor a vasúttársaság határállomásain nem állítják vissza az ellenőrző kapukat.

MTI Sport

A nyögései sem mentették meg Sarapovát

A férfi világelső Roger Federer magabiztosan jutott tovább, a nők rangsorát vezető Marija Sarapova azonban kiesett a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.

MTI Sport

Új generáció: aranyérem öttusa női váltóban

Aranyérmet szerzett a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású csapat a budapesti MVM öttusa-világbajnokság női váltóversenyében. A második helyen a britek, a harmadikon a lengyelek végeztek.

hvg.hu Sport

Egy expedíció utóhangjai – Makalu 2008, Katmandu

A "Magyarok a világ nyolcezresein" csapata idén is sikeres expedíciót tudhat a háta mögött. Erőss Zsolt május 18-án feljutott a világ ötödik legmagasabb pontjára, a Makalu 8463 méter magas sziklapiramsának tetejére. Kollár Lajos, az expedíció vezetője is sikeres évnek könyvelte el a 2008-ast.

MTI Foci-Eb

A foci EB idejére megszűnik a schengeni határ

Egy hónapi időtartamra visszaállította Ausztria vasárnap éjféltől az ellenőrzés lehetőségét schengeni határain, köztük az osztrák-magyar határszakaszon: az intézkedést a közös osztrák-svájci rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság biztonságának szavatolásával indokolta.

MTI/hvg.hu Sport

Liszteséknek megköszönték

A másodosztályban a harmadik helyig jutó Ferencváros labdarúgócsapatánál a mostani szezont követően a vezetőség úgy döntött, több rutinos játékostól is elköszönnek. A fiatalításra fektetik a hangsúlyt.

MTI Tech

Két petabyte adatforgalomra számítanak a foci-Eb kapcsán

A szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság óriási médiaesemény lesz, amit alátámaszt az is, hogy a Telekom Austria becslése szerint a rendezvényről hozzávetőleg két petabyte-nyi adatmennyiség fog áthaladni az interneten.

MTI/hvg.hu Sport

Halálra tapostak nyolc embert a vb-selejtezőn

Nyolc ember veszítette életét a Libéria-Gabon futballvilágbajnoki kvalifikációs mérkőzés (1-1) kezdetekor annak a tumultusnak az áldozataként, amely a stadion bejáratánál támadt. A tragédiát közvetve azok a hamis jegyek okozták, melyekkel a megtévesztett szurkolók be akartak menni a mérkőzésre, a biztonságiak azonban nem engedték be őket.

Vincze Szabolcs Sport

Usain Bolt hihetetlen eredménye: világcsúcs száz méteren

Usain Bolt tegnap előtt 9,72 másodperccel világrekordot állított fel száz méteres síkfutásban, ezzel Asafa Powell után hivatalosan is ő lett „A világ leggyorsabb embere”. Még az érintett számára is kissé váratlan ez a teljesítmény, hiszen már évek óta kétszáz méteren versenyez, az olimpián pedig 400-ra készült.


A címlapról ajánljuk