MTI Sport

Az UEFA megbüntette a Honvédot és a Sturm Grazot

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága szurkolói botrányos viselkedése miatt 25 ezer euró befizetésére kötelezte a Sturm Grazot a Budapest Honvéddal a Bozsik Stadionban vívott Intertotó Kupa-visszavágón történtek miatt, ugyanakkor a magyar klubot is megbüntette.

hvg.hu Olimpia

Kozmannék edzője a legboldogabb munkanélküli

Ludasi Róbert nézni sem bírta a kenu kettes versenyt. Máskor 750 méternél bekapcsolódott, most a telefonját kapcsolta be és nem hitt a fülének, amikor a magyarországi „riportere” többször is elmondta, hogy a Kozmann, Kiss kettős a harmadik helyen áll.

MTI Olimpia

Újra ezüstérmes lett a női kajaknégyes

Ezüstérmet szerzett a Kovács Katalin, Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Janics Natasa ósszeállítású kajaknégyes az 500 méteresek közdelmeiben. Olimpiai bajnok a német hajó lett.

hvg.hu Olimpia

Maróthy: „Lesz aranygép!”

A birkózók is más terveket szőttek. Két érmet jósoltak, háromban reménykedtek. Aztán két versenyzőjük is lebetegedett, de ők még mindig bíztak a három éremben. Lőrincz Tamás, Bácsi Péter és Fodor Zoltán volt a sorrend. Végül a harmadikból lett második. Maróthy István szakágvezető szerint ez nem egy szerencsés olimpia.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával