MTI Világ

WTA: Szávay 2007 felfedezettje

Szávay Ágnes lett a 2007-es év felfedezettje a női profi teniszezők sorozatában, a WTA Touron. A legjobb játékosnak a világranglista-vezető belga Justine Henin bizonyult, míg a férfiaknál Roger Federer nyert.

Vincze Szabolcs Világ

A jövő csapata a múltat idézte a szlovének ellen

Kikapott a magyar labdarúgó válogatott Zalaegerszegen Szlovénia nemzeti csapatától egy unalmas, színvonal alatti mérkőzésen. Bár sok volt a hiányzó mindkét oldalon, ez nem adhat magyarázatot a látottakra.

Vincze Szabolcs Világ

Figo állítja: otthon is magyar ásványvizet iszik

Az olasz Internazionale portugál sztárja, Luís Figo szerdán a budapesti Gresham-palotában tartott egy órás sajtótájékoztatót, majd Szentkirály felé vette útját - reklámforgatásra. Az Aranylabdás, 127-szeres válogatott labdazsonglőr 2009-ig a Szentkirályi Ásványvíz Kft. csapatába „szerződött”.

MTI Világ

Olimpiai szégyent emleget a Post

Olimpiai szégyent emleget Peking kapcsán a szerdai The Washington Post, amely szerint a nyári játékok az elnyomás kirakatává válhatnak.

MTI Világ

Sarkozy bojkottálná a pekingi olimpiát, Bush ott lesz

Nem zárta ki a pekingi nyári olimpia bojkottját Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. George Bush szerint az olimpia elsősorban sportesemény és nem politikai rendezvény. A németek sem támogatják a bojkottot.

Vincze Szabolcs Világ

Snowboard országos bajnokság Murauban – tizenhatodszor

Március közepén rendezték a XVI. Fundango Jam elnevezésű snowboard magyar bajnokságot Ausztriában, több száz versenyző részvételével. A nőknél a már több mint húsz magyar bajnoki címmel rendelkező Lovász Laura uralta a mezőnyt, a férfiaknál többek között Kinda Géza, Pátkai Marcell és a 19 éves Balogh Ádám nyert aranyérmet.

MTI Világ

Magyar hegymászók lavinabalesete a Tátrában

Három magyar hegymászó tátrai lavinabalesetéről számolt be hétfőn délután a TASR szlovák hírügynökség. Ketten épségben vannak, míg a harmadik kéztörést és fejsérülést szenvedett, de sérülései a jelek szerint nem súlyosak.

hvg.hu Világ

Räikkönen sima győzelmet aratott Szepangban

Kimi Räikkönen révén a Ferrari visszavágott melbourne-i kisiklásáért a Malajziai Nagydíjon: a címvédő finn sima győzelmet aratott, maga mögé utasítva a karrierje eddigi legjobb eredményét produkáló BMW-s Robert Kubicát és a McLaren-színekben először dobogóra álló Heikki Kovalainent.

hvg.hu Világ

Massa vezérletével Ferrari-uralom Szepangban

Jó úton halad a Ferrari afelé, hogy kiköszörülje a melbourne-i csorbát: a Malajziai Nagydíj kvalifikációján Felipe Massa elképesztő fölénnyel szerezte meg a pólust, s a rivális McLareneknek túl nagy falatot jelentett a világbajnok Kimi Räikkönen is.

Vincze Szabolcs Világ

Mindenki fogadkozik a Malajziai Nagydíj előtt

A Forma-1 2008. évi világbajnokságának indulása mindenképpen izgalmasnak mondható annak ellenére, hogy az Ausztrál Nagydíjon mindössze heten értek célba. A csapatok és a pilóták szerint ezúttal nagyobb küzdelem várható, mint az idénynyitón. Az időjárás-előrejelzés nem sok jót jósol.


A címlapról ajánljuk