MTI Sport

Kína a terrorizmus ellen: pénz a besúgóknak

A pekingi rendőrség tekintélyes besúgáspénzt ajánlott fel azoknak, akik fülessel szolgálnak arról, milyen "komoly veszély fenyegetheti" az augusztusban kezdődő olimpiai játékokat.

hvg.hu/MTI Sport

Cristiano Ronaldo: „Blatternek mindenben igaza van”

Cristiano Ronaldo is megszólalt abban az ügyben, mely a napokban robbant ki személyével kapcsolatban. Sepp Blatter, a FIFA elnöke szerint a játékos jelenlegi klubja „modern rabszolgaságban” tarja őt, mert akarata ellenére nem engedi el a Real Madridhoz. Ronaldo egyetért az elnökkel.

MTI Sport

Bocsánatot kért a spanyol bíró az elcsalt meccsért

A düh és a csalódás keverékével a hangjában mondta Valkay Ágnes a málagai vízilabda Eb-n a spanyolok ellen 8-7-re elveszített elődöntős csata után: „Ha nem az otthonukban játszunk velük, hanem bármely más pontján a világnak, legalább három góllal mi nyerünk!” Az MTI kommentárja.

Vincze Szabolcs Sport

„A rabszolgák nem kapnak ennyi pénzt a munkájukért”

A Manchester United azonnal reagált Sepp Blatternek, az FIFA elnökének arra a kijelentésére, mely szerint az angol klubnak nem kellene Cristiano Ronaldóval rabszolgaként bánni. Ha menni akar, engedjék el Madridba.

MTI Sport

Megvannak az MTK-Fenerbahce meccs időpontjai

Július 30-án Isztambulban, míg augusztus 6-án a Szusza Ferenc Stadionban csap össze az MTK Budapest a török Fenerbahce együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második körében.

MTI Sport

Bivaly a bivalynak: holnap megint magyar–szerb

Ahogy az szinte az összes világversenyen és többnyire annak legvégső fázisában lenni szokott, a spanyolországi Európa-bajnokságon is szembekerül egymással a magyar és a szerb férfi vízilabda-válogatott.

MTI Sport

82 letartóztatás Kínában terrorizmus gyanúja miatt

Nyolcvankét feltételezett terroristát tartóztattak le az év első felében a muzulmánok lakta kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm területen. A gyanúsítottak merényletekre készültek a pekingi olimpiai játékok ellen - közölték csütörtökön a kínai hatóságok.

MTI Sport

Pars a világ idei legjobbját dobta

Pars Krisztián a világ idei legjobb eredményével, 81,96 méterrel nyerte a férfi kalapácsvetést a Lahtiban rendezett atlétikai versenyen.


A címlapról ajánljuk