szerző:
MTI

Jótékonysági céllal részt vesz egy londoni triatlonversenyen a Forma-1 éllovasa, a Brawn GP pilótája

A brit klasszis szóvivőjén keresztül azt közölte, hogy az augusztus elsején sorra kerülő viadalon a "Kívánj valamit alapítvány" javára gyűjt majd pénzt. A fővárosi versenyen egyébként a várakozások szerint mintegy 11 ezren teljesítik az 1500 méter úszásból, 40 kilométer kerékpározásból és 10 kilométer futásból álló távot.

"Ez a világ legnagyobb triatlonos viadala és úgy gondoltam, fantasztikus lehetőség arra, hogy egy szívemhez közel álló szervezetnek pénzt szerezzek" - fogalmazott honlapján Button.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!