szerző:
hvg.hu

Ahmed Bakro dubaji üzletember beszállna a várpalotai fociba, és akár tízmillió dollárt is hajlandó lenne arra áldozni, hogy a város NB III-as csapatából első osztályút faragjon - írja a naplo-online.hu.


A Várpalota idén első helyen végzett a megyei első osztályú bajnokságban, így feljutott a harmadosztályba. Az üzletember nem állna meg itt, és néhány év alatt szeretné véghezvinni ezt a csodálatos felemelkedést, egészen az NB I-ig. Emellett további létesítményekre is áldozna (szállodák, sporttelep), szándéka komolyságát hangsúlyozandó már felszerelést is vásárolt a csapatnak – egymillió forint értékben.

A hírt Hardi János, a várpalotai klub elnöke megerősítette a naplo-online.hu-nak, bár kihangsúlyozta, a szerződést még nem kötötték meg. „Megkaptuk a megállapodás tervezetét, de még nem írtuk alá. Erre valószínűleg a napokban kerülhet sor. Addig nem akarunk feleslegesen álmodozni. Ha összejön, ez lesz Várpalota legnagyobb beruházása.”

„A leendő befektető eljött hozzánk, megnézte a létesítményt és úgy vélte, van mire alapozni. A szándékai komolyak, amit az is mutat, hogy nemrég egymillió forint értékben sportfelszereléseket ajándékozott az egyesületnek" - nyilatkozta az elnök, aki megjegyezte: ők egy nagyon szegény csapat és most úgy tűnik, hogy kifogták az aranyhalat, azonban amíg nem kerül aláírás a szerződésre nem szeretnék túlálmodni a dolgot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!