szerző:
MTI

Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya szerint a meg nem adott gól volt a meccs döntő pillanata. Müller szerint elégtételt vettek.

Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya: "Lenyűgöző teljesítményt nyújtott ma ez a fiatal csapat, öröm volt nézni. Elszántan és bátran játszottunk, jól tettük, hogy a szünet után tovább hajtottunk. Tudtuk, hogy kinyílnak az angolok, és két remek kontrát mutattunk be. Müller utánozhatatlan a 16-oson belül. Sokkal határozottabbak voltunk, mint Ghána ellen, ez volt a kulcs."

Thomas Müller, a németek kétgólos csatára: "Most kiegyenlítettünk, már ami az 1966-os Wembley-gólt illeti. Világbajnok akarok lenni. Remekül megértjük egymást Mesut Özillel, jó vele egy támadósorban szerepelni."

Fabio Capello az angolok szövetségi kapitánya: "A meg nem adott gól volt a meccs legfontosabb pillanata. Több hibát is elkövettünk, a bíró csak egyet, de óriásit. A németek ezzel együtt jól játszottak. Ezeken a mérkőzéseken mindig apróságok döntenek, 2-1-ig rendben volt a csapat, de a harmadik kapott gól elkedvetlenített bennünket."

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Sport

Ghána jutott be a focivébé negyeddöntőjébe

Ghána lesz Uruguay ellenfele a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, miután szombaton, hosszabbítás után 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát.