szerző:
MTI

Súlyos ujjsérülés miatt Görbicz Anita nem utazik a jövő kedden kezdődő, dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra.

A világklasszis irányító bal kezének hüvelykujjában szakadt el a szalag a vasárnapi, ukránok elleni felkészülési mérkőzésen, és emiatt - a csapat tájékoztatása szerint - műteni kell. Mátéfi Eszter szövetség kapitány együttese kedden folytatja a munkát Tatán, a szakvezető a győri játékmester kidőlése miatt még nem jelöli ki az utazó 16-os keretet. 

A magyarok az Eb lillehammeri csoportjában december 7-én a szlovénokkal, 8-án a franciákkal, 10-én pedig a társrendező, olimpiai bajnok norvégokkal találkoznak, a kvartettből az első három válogatott jut a középdöntőbe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!