szerző:
MTI

Julio Grondona, az Argentin Labdarúgó Szövetség elnöke egy rádióinterjúban azt mondta: szerinte Lionel Messi minden idők legjobb, 10-es mezt viselő játékosa a helyi válogatottban.

A futballvezető kijelentésével valószínűleg üzenni kívánt Diego Maradonának, akivel az utóbbi időben finoman fogalmazva nem felhőtlen a viszonya.

Az interjúban Grondona úgy vélte, hogy Messi, Maradona, Juan Roman Riquelme és Juan Sebastian Verón messze kiemelkedett, illetve kiemelkedik a mezőnyből, de közülük is Messi a legjobb.

A múlt héten Maradona - akit a világbajnoki negyeddöntős búcsú után menesztettek az argentin szövetségi kapitányi posztról - azt mondta: bepereli Grondonát, amiért az téves információkat kürtölt világgá drog- és alkohol problémájáról. A volt világklasszis futballista azt állítja, hogy hat éve tiszta, az elnök szerint viszont évente többször is kezelésekre jár egy drága svájci klinikára. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!