szerző:
MTI

Már Magyarországon is többen belefutottak a hamis jegyekkel kereskedők hálójába. Az interneten változatlanul hirdetik magukat olyan cégek, akik illegális tevékenységet folytatnak és valójában nem rendelkeznek hivatalos belépőkkel a 2012-évi londoni olimpiára.

A náluk vásárlók előbb vagy utóbb szembesülnek a nagy veszteséggel. Jelentős pénzkiadás után és a minden eddiginél szigorúbb jövő nyári beléptetési rendszer miatt nem tudnak majd ott lenni a lelátókon.

Magyarországon a Pegazus Sport Tours a londoni olimpia hivatalos jegyértékesítője továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája. Az olimpiai belépők és az olimpiára történő utazási lehetőségek iránt érdeklődők a www.szurkoljlondonban.hu honlapon tájékozódhatnak. Minden egyéb, magát hirdető olimpiai jegyértékesítőt érdemes egyszerűen leellenőrizni. A különböző országok hivatalos jegyértékesítői a londoni olimpia szervezőinek jóvoltából itt elérhetők.

Itt nézelődjön: Pegazus Sport Tours
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!