Hanga Ádám parádézott a Manresában

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Spanyolország; kosárlabda; Hanga Ádám; Manresa;

Szezonbeli legjobb játékát nyújtotta a spanyol bajnokságban Hanga Ádám, a magyar kosárlabda válogatott játékosa. Csapata legeredményesebbjeként 21 ponttal segítette győzelemhez a Manresát.

Idegenben nyert 96-81-re a Manresa, a magyar bedobó 20 percet játszott, ezalatt 21 pontot és 6 lepattanót szerzett, főszerepe volt a győzelemben.

„Rossz sorozat van mögöttünk. Nagyon örülünk ennek a sikernek. Az elmúlt hetekben kevesebb játéklehetőséget kaptam az edzőmtől, illetve ez volt az első meccs, amelyet a hazai sporttelevízió is közvetített. Emiatt dupla bizonyítási vágy dolgozott bennem." - nyilatkozta Hanga a Nemzeti Sport Online-nak a meccs után.

Hanga (jobbra) eddigi legjobb meccse Spanyolországban

Fotó:

"Spanyolországban nem jutottam még húsz pont fölé, és külön öröm, hogy az Unicaja ellen sikerült. De ami ennél is fontosabb, hogy nyertünk! Nehéz meccsek várnak még ránk a következő hetekben” - tette hozzá a magyar kosaras.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X