szerző:
nso.hu/hvg.hu

Szezonbeli legjobb játékát nyújtotta a spanyol bajnokságban Hanga Ádám, a magyar kosárlabda válogatott játékosa. Csapata legeredményesebbjeként 21 ponttal segítette győzelemhez a Manresát.

Idegenben nyert 96-81-re a Manresa, a magyar bedobó 20 percet játszott, ezalatt 21 pontot és 6 lepattanót szerzett, főszerepe volt a győzelemben.

„Rossz sorozat van mögöttünk. Nagyon örülünk ennek a sikernek. Az elmúlt hetekben kevesebb játéklehetőséget kaptam az edzőmtől, illetve ez volt az első meccs, amelyet a hazai sporttelevízió is közvetített. Emiatt dupla bizonyítási vágy dolgozott bennem." - nyilatkozta Hanga a Nemzeti Sport Online-nak a meccs után.

Hanga (jobbra) eddigi legjobb meccse Spanyolországban
©

"Spanyolországban nem jutottam még húsz pont fölé, és külön öröm, hogy az Unicaja ellen sikerült. De ami ennél is fontosabb, hogy nyertünk! Nehéz meccsek várnak még ránk a következő hetekben” - tette hozzá a magyar kosaras.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!