szerző:
nso.hu/hvg.hu

Szezonbeli legjobb játékát nyújtotta a spanyol bajnokságban Hanga Ádám, a magyar kosárlabda válogatott játékosa. Csapata legeredményesebbjeként 21 ponttal segítette győzelemhez a Manresát.

Idegenben nyert 96-81-re a Manresa, a magyar bedobó 20 percet játszott, ezalatt 21 pontot és 6 lepattanót szerzett, főszerepe volt a győzelemben.

„Rossz sorozat van mögöttünk. Nagyon örülünk ennek a sikernek. Az elmúlt hetekben kevesebb játéklehetőséget kaptam az edzőmtől, illetve ez volt az első meccs, amelyet a hazai sporttelevízió is közvetített. Emiatt dupla bizonyítási vágy dolgozott bennem." - nyilatkozta Hanga a Nemzeti Sport Online-nak a meccs után.

Hanga (jobbra) eddigi legjobb meccse Spanyolországban
©

"Spanyolországban nem jutottam még húsz pont fölé, és külön öröm, hogy az Unicaja ellen sikerült. De ami ennél is fontosabb, hogy nyertünk! Nehéz meccsek várnak még ránk a következő hetekben” - tette hozzá a magyar kosaras.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!