szerző:
hvg.hu

Bejutott az Orosz Kupa döntőjébe a Dinamo Moszkva, Dzsudzsák Balázs csapata. A Novgorod elleni elődöntőben a magyar szélső egy félidőt kapott.

Dzsudzsák Balázs ezúttal bekerült a Dinamo Moszkva kezdőcsapatába, azt követően, hogy két bajnokin csak a kispadon kapott helyet.

A Novgorod elleni kupa-elődöntőben az első félidőt követően lecserélte edzője a magyar játékost, akkor, amikor még az ellenfél vezetett 1-0-ra.

Dzsudzsák 45 percet töltött a pályán
©

Dzsudzsák nélkül is fordítani tudott a Dinamo, a kék-fehérek 2-1-re nyertek és döntőt játszhatnak. Ellenfelük a Rubin Kazany csapata lesz. A Dinamo 1995-ben nyert utoljára Orosz Kupát, a Kazany még sosem.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!