szerző:
nso.hu/hvg.hu

Továbbra sem ajánlott új szerződést 37 éves ikonjának a Juventus - írja az nso.hu. Del Piero 700. torinói tétmeccsén megnyerte a Juvénak a Lazio elleni bajnokit, de nem hatotta meg a klubvezetőket.

Amikor megkérdezték Beppe Marottát, a Juventus sportigazgatóját Del Piero jövőjéről, azt válaszolta, hogy egyelőre nem foglalkoznak a kérdéssel.

Jelen állás szerint Del Piero a nyáron elhagyja a Juventust – a klubot, amelynek az ikonjává vált a 20 év alatt, amióta ott játszik. A szurkolók egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a klubra, hogy hosszabbítsanak szerződést a támadóval, ám úgy tűnik, hiába.

 

©

„A Contéval való hosszabbítás majdnem automatikusnak mondható – mondta Marotta a „zebrák” vezetőedzőjéről, Del Pieróval kapcsolatban azonban már kitérő választ adott. – Új szerződés? Jelenleg nem foglalkozunk a jövővel, csak a jelenre koncentrálunk. Valóra akarjuk váltani az álmainkat.”

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!