Hiába a csodagól, Del Piero nem kell a Juvénak

2012. április 13., péntek, 17:20 • Utolsó frissítés: 2012. április 13., péntek, 17:42
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Továbbra sem ajánlott új szerződést 37 éves ikonjának a Juventus - írja az nso.hu. Del Piero 700. torinói tétmeccsén megnyerte a Juvénak a Lazio elleni bajnokit, de nem hatotta meg a klubvezetőket.

Amikor megkérdezték Beppe Marottát, a Juventus sportigazgatóját Del Piero jövőjéről, azt válaszolta, hogy egyelőre nem foglalkoznak a kérdéssel.

Jelen állás szerint Del Piero a nyáron elhagyja a Juventust – a klubot, amelynek az ikonjává vált a 20 év alatt, amióta ott játszik. A szurkolók egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a klubra, hogy hosszabbítsanak szerződést a támadóval, ám úgy tűnik, hiába.

 

Fotó:

„A Contéval való hosszabbítás majdnem automatikusnak mondható – mondta Marotta a „zebrák” vezetőedzőjéről, Del Pieróval kapcsolatban azonban már kitérő választ adott. – Új szerződés? Jelenleg nem foglalkozunk a jövővel, csak a jelenre koncentrálunk. Valóra akarjuk váltani az álmainkat.”


Hiába a csodagól, Del Piero nem kell a Juvénak
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X