szerző:
MTI

Megnyílt Észak-Magyarország első kábeles wakeboard- és vízisípályája a Hejőkeresztúr melletti Hejő-tavon szombaton, a beruházás 71 millió forintba került.

A tavon 800 méter hosszú kábeles vízisípálya épült a hozzá tartozó kiszolgáló létesítményekkel, ez a 12. kábelpálya Magyarországon. A 71 millió forintos beruházáshoz a létesítményt működtető Hejő Kft. 50 millió forintot nyert uniós pályázaton.

A társaság azt tervezi, hogy a tavaszi, a nyári és az őszi szezonban a vizes sportok kedvelőinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget a vízisípályával, a motorcsónakos sízéssel, míg telente - ha a tó jege megfelelő lesz - a kiépített pályán snowboardozhatnak és korcsolyázhatnak a helyszínre látogatók.

©HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!