Tollaslabda BEK először Magyarországon

2012. május 24., csütörtök, 13:47
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Először rendezik meg Magyarországon a tollaslabda Bajnokcsapatok Európa Kupáját, a jövő héten keddtől szombatig tartó viadalnak a pécsi Multi Alarm SE centruma ad otthont.

A szervezők csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az eseményre 18  ország nevezte bajnokcsapatát, Magyarország a rendező jogán két együttessel indulhat, így a hazai bajnok pécsi Multi Alarm SE mellett a Debreceni Hajdu Gabona is részt vehet a tornán. A verseny rangját külön emeli az a tény, hogy a világ egyik legjobbja, a dán együttes is szerepelni fog - hét év kihagyás után - több világsztárral.

A 19 gárda négy csoportban küzd meg a továbbjutást jelentő első két helyért, és innen egyenes kieséses rendszerben folytatják. A pécsi Multi Alarm - amely tavaly második volt a hollandiai BEK-en - a C csoportban rendkívül erős ellenfeleket kapott a spanyol, az ukrán, az ír és a belga bajnok révén, míg a debreceniek a török, a francia, az angol és az izlandi együttessel fognak játszani a B csoportban.


Tollaslabda BEK először Magyarországon
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X