szerző:
MTI

Még kaphatók jegyek a magyar labdarúgó-válogatott hétfői, írek elleni barátságos mérkőzésére.

A magyar szövetség szombati tájékoztatása szerint a belépőkhöz a találkozó napján is hozzá lehet jutni, a nemzeti együttes korábbi meccseihez hasonlóan az IBUSZ irodái hétfőn 18 óráig árusítják a jegyeket.

Interneten szombaton és vasárnap van lehetőség a jegyek beszerzésére, a www.ibusz.hu oldal folyamatosan szolgálja ki az igényléseket.

A belépők - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintba kerülnek. A mérkőzésen a legalább háromfős családok részére külön szektort is kialakítanak, ahova a férfi belépője 4000 forintba kerül, a gyerekeké 1000 forint/fő, míg a női családtag jegye ingyenes.

A magyar válogatott pénteken 2-1-re győzött Prágában a jövő hét pénteken rajtoló lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő cseh csapat ellen, hétfőn pedig 20:30-tól a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a szintén Eb-résztvevő, az olasz Giovanni Trapattoni irányította íreket.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!