szerző:
hvg.hu

Az amerikai baseball ligák második vonalának számító Minor League Baseball bajnokság egyik mérkőzésén mutatta be káprázatos elkapását a Reading Phillies játékosa, Jiwan James.

Többször is megnézheti az ember, hogy hogyan sikerült neki megszereznie a labdát, valószínűleg akkor sem fog rájönni. Felmászott a falra, nyújtotta a kesztyűt, azzal nem sikerült, aztán földet ért és felmutatta a meztelen kezében a labdát. Elképesztő jelenetsor. Talán színt vall egyszer Jiwan, hogy mi történt valójában. Ám ezzel a megmozdulással sem tudott segíteni csapatán, hiszen vereséget szenvedtek a Bowie Baysox ellenében a szombati mérkőzésen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!