szerző:
hvg.hu

Fiatal magyar játékost szerződtethet a Premier League-ben játszó Liverpool focicsapata.

Az MTK 16 éves belső védője, Polgár Kristóf családjával már Liverpoolban van, ahol a klub vendégszeretetét élvezi, és elképzelhető, hogy napokon belül szerződteti a Premier League-ben játszó csapat – írja a Hír24.

Az MTK-nak, egészen pontosan az agárdi Sándor Károly Akadémiának évek óta élő kapcsolata van az angol egyesülettel, amely már több 16-17 éves játékost is leigazolt, bár még egyikük sem került be a felnőtt első számú csapatba.

Az 1993-ban született Gulácsi Péter jelenleg a Liverpool harmadik számú kapusa, a szintén 20 éves Adorján Krisztián pedig az U21-es liverpooli csapatnak a kapitánya.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!