Puskás Ferenc kártya is lesz a BL-legendák albumában

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Bajnokok Ligája; Puskás Ferenc;

Puskás Ferenc fényképét is gyűjthetik a rajongók a Bajnokok Ligája legendáit bemutató új albumba egy mostani megállapodásnak köszönhetően.

A 2014 végéig szóló szerződést a PUSKAS.COM Kft., a Puskás-örökösök licenckezelő cége, valamint a világhírű PANINI Group., a közismert matricás albumok, focis kártyák kiadója kötötte. Ennek értelmében két új Panini-termékben is helyet kapott az Aranycsapat egykori kapitánya, aki aztán a Real Madridnak is korszakos egyénisége lett - tájékoztatta az MTI-t pénteken Szöllősi György, a PUSKAS.COM ügyvezetője.

Puskás Ferencről is készül kártya az Ázsiában, különösen Japánban népszerű kártyagyűjtő és videójáték, a World Club Champion Football rajongói számára, a Legendák szekcióban. Emellett a háromszoros BL(BEK)-győztes Puskás Ferenc emléke előtt is tiszteleg az új UEFA Bajnokok Ligája 2013-2014 Adrenalyn XL nevű albuma, amelyben a jelen sztárjairól és a BL legendáiról begyűjtendő matricák egyikén a Real Madrid egykori 10-esének a fényképe lesz.

 

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X