szerző:
hvg.hu

Lemondott a Futapest elnökségi tagja, miután azt írta ki a Facebookra, hogy a Soroksáron brutális kegyetlenséggel meggyilkolt fiatal nő "megérdemelte, amit kapott". Hodovánszki Csaba bocsánatot is kért.

A Sport Géza beszámolója szerint hatalmas felháborodást keltett Hodovánszki Csaba facebookos bejegyzése, amikor a Soroksáron brutálisan meggyilkolt kocogó nőről azt írta: "megérdemelte, amit kapott". Szerinte az anyuka felelőtlen volt, mert milliószor elmondják, nők ne menjenek este egyedül, kietlen helyekre futni.

Hodovánszki a Futapest elnökségi tagja, a tisztségéről lemondott, egyúttal bocsánatkérő levelet is írt. Ebben kifejti, meggondolatlan volt és hirtelen, már mélységesen szégyelli, amit írt. "Sajnos az emberek olyanok, hogy az ember hiába kér elnézést, hiába ismeri be, hogy meggondolatlan volt, ezt már nem nézik el neki" – írta. "Nagyon durván nyilvánultam meg, mert nem voltam észnél, nem gondoltam végig. Amit Kriszti elszenvedett, olyat soha senki nem érdemel meg" – jelentette ki.

©

Mint arról beszámoltunk: a soroksári nő gyilkosának felderítésére és elfogására 14 rendőrből álló nyomozócsoportot hoztak létre. A Blikk szerint az elkövető sok nyomot hagyott maga után, feltehetően DNS-t is. A férj szerint szinte biztos, hogy feleségét megerőszakolták. Az is erre utal, hogy a nőt meztelenül találták meg, csupán a cipője maradt a helyszínen.

A nő emlékére vasárnapra emlékfutást szerveznek Budapesten, a szervezők azt kérik, a résztvevők tűzzenek magukra egy fehér szalagot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!